Selamün aleyküm bana anlaşılabilir ve aşina olunabilir bir tefsir önerebilir misiniz?
Çevrimdışı vexcsv Yeni Üye İslam-TR Üyesi 2 Haz 2026 #1 Selamün aleyküm bana anlaşılabilir ve aşina olunabilir bir tefsir önerebilir misiniz?
Çevrimdışı alq_227 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 2 Haz 2026 #2 Tefsirus Sadi ve İbn Kesir tefsiri iyidir okumanızı tavsiye ederim bakmak istersen forumun kitaplık bölümünde var.
Tefsirus Sadi ve İbn Kesir tefsiri iyidir okumanızı tavsiye ederim bakmak istersen forumun kitaplık bölümünde var.
Çevrimdışı Mustafa19 الله أكبر İslam-TR Üyesi 2 Haz 2026 #3 Aleyküm selam. Polen Yayınlarının 7 ciltlik İbn Kesir tefsiri iyidir. Bende bunu okuyordum. İbn-i Kesir Tefsiri (Muhtasar) İbn-i Kesir Tefsiri (Muhtasar) Muhtasar İbn Kesir Tefsiri (Tahkikli ve Tahriçli) 7 Cilt * Toplam 4480 sayfa * Şamua kağıt * Ciltli Tahkik: Abdurrezzak el-Me www.karincakitap.net
Aleyküm selam. Polen Yayınlarının 7 ciltlik İbn Kesir tefsiri iyidir. Bende bunu okuyordum. İbn-i Kesir Tefsiri (Muhtasar) İbn-i Kesir Tefsiri (Muhtasar) Muhtasar İbn Kesir Tefsiri (Tahkikli ve Tahriçli) 7 Cilt * Toplam 4480 sayfa * Şamua kağıt * Ciltli Tahkik: Abdurrezzak el-Me www.karincakitap.net
Çevrimdışı vexcsv Yeni Üye İslam-TR Üyesi 3 Haz 2026 #4 Mustafa19' Alıntı: Aleyküm selam. Polen Yayınlarının 7 ciltlik İbn Kesir tefsiri iyidir. Bende bunu okuyordum. İbn-i Kesir Tefsiri (Muhtasar) İbn-i Kesir Tefsiri (Muhtasar) Muhtasar İbn Kesir Tefsiri (Tahkikli ve Tahriçli) 7 Cilt * Toplam 4480 sayfa * Şamua kağıt * Ciltli Tahkik: Abdurrezzak el-Me www.karincakitap.net Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Mustafa19' Alıntı: Aleyküm selam. Polen Yayınlarının 7 ciltlik İbn Kesir tefsiri iyidir. Bende bunu okuyordum. İbn-i Kesir Tefsiri (Muhtasar) İbn-i Kesir Tefsiri (Muhtasar) Muhtasar İbn Kesir Tefsiri (Tahkikli ve Tahriçli) 7 Cilt * Toplam 4480 sayfa * Şamua kağıt * Ciltli Tahkik: Abdurrezzak el-Me www.karincakitap.net Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim