Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Konya'da Müslümanlara G20 Operasyonu

zindabad Çevrimdışı

zindabad

زينداباد
İslam-TR Üyesi
Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından bugün eş zamanlı operasyon düzenledi. Daha önce belirlenen 18 adrese şafak vakti yapılan baskında 2'si kadın 18 kişi gözaltına alındı. Gözaltı sayısının artabileceği belirtildi. Gözaltına alınan şüpheliler arasında da Suriye'de savaşıp, yaralandıktan sonra Türkiye'ye geri dönenlerinde bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Türkiye'de düzenlenecek olan G-20 Liderler Zirvesi öncesi Müslümanlara yönelik hukusuz gözaltıların artması dikkat çekiyor. Önceki ay da 'IŞİD operasyonu' adı altında büyük bir skandala imza atılarak, yaş ortalaması 9 olan Türkistanlı mülteci çocuklar gözaltına alınmış, devlet kurumlarından yaptıkları hata ve yaşattıkları mağduriyet ile alakalı bir açıklama dahi gelmemişti.

Gözaltına alınanlar arasında Konya'da hadis ve tefsir dersleri veren tanınmış hocalarından Zübeyir Yağcı da bulunuyor. Konya'da İslami davet ve eğitim çalışmalarında ön planda olan Fevzi Yılmaz da gözaltına alınanlar arasında.

CTch_AcWcAA2t5E.jpg

konyada-el-nusra-operasyonu-18-gozalti-001.jpg


CTcAqBOUEAAE2IY.jpg
konyada-el-nusra-operasyonu-18-gozalti-004.jpg




http://www.incanews.net/manset/17789/konyada-nusret-cephesi-operasyonu



İlgili video


http://www.iha.com.tr/embed-video-71331/
 
O-Atmaca Çevrimdışı

O-Atmaca

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Esselamu Aleykum ve Rahmetullah. Ahi guzel konustu. :) sozu esirgemedi. Artik isid bahanesiyle muslumanlari iceri alma basladi, terorist bati gucler ve yandaslari yine is basinda. Her kemalist alkol icmedigi gibi her sakallida isidci degildir.
 
Üst Ana Sayfa Alt