efendi efendi orda dur bakalım ebu enes suriye konusunda konuştu
1- Benim adim efendi degil.
2- Ayni sekilde dün de atladiniz, hatali siz olmaniza ragmen hatali benmisim gibi alttan aldim. Ve yine atladiniz.
3- Yukarida ben aciklama yaptim, herhangibi hocayi hedef almadigimi, aksine tasi onlara bu tür sorular soran insanlara lafin gittigini özellikle belirtim.
Ha velevki mesele ebu enes olsun, daha düne kadar irakda kadinlar tecavüze ugrarken, afganistanda insanlar toplu katliama ugrarken, filistinde bebekler öldürülürken sizin bu hocaciklar neredeydi.
Dün
Ebu Said - "Intihar Saldirisi" ve "Fittirik Fetva" Video - ilahi dinle,islami Videolar - Dini Videolar, klipler-ezgiler, kuran dinle mucahidler icin intihar etmistir diyenlerin yaninda olan hocaniza ne olduda böyle döndü derler. Yok sizler filistindeki,irak,afgan ve cecanyadakilari tekfir ediyorsaniz onu bilemeyiz, suriyedekiler can da oradakiler patlicanmiydida onlar intiharci oldu.
Neyse rüstü efendi bana yazarken daha dikkatli ol, oruc ayindayiz yine alttan aliyorum.
Lütfen konuyu kimse saptirmasin, mesele hocalar vs degil mesele bizleriz, ben, sen, o yani mesele biz...