Anlasamiyoruz. Diyorum ki; arkadasim, bu kitabin on kapagini istedi cunku kendindeki baski, cilt vb her neyse, bununla ortusmuyor. Ilgili kisiye atfedilecek, farkli birinin notlari olabilir diye, kapagini iste, ben gider bakarim dedi.
Arkadasima inanip, buradaki kisiye inanmama gibi birsey yok.Surekli olarak herkes kendi zannini, benim fikrimmis gibi israrla sunuyor. O halde benim aciklama yapmamin anlami yok.
Aynen bence de burada birakalim..
Kitapla ilgili de donus bekliyorum. Tam anlamadim ama ya arkadasina yada nerde toplaniyorlarsa, orayi acan kisiye iletmis. Beraber gidip bakacaklar. Kitap gercek ve bu kitabin aynisini bulup ogren bakalim bunlar nasil ifadeler dedim zaten.
Sonucu paylasirim. Zaten koru korune inanan biri ise; yapacak birsey yok. Ancak kendi de ilk kez gordugune gore, demek ki umut var diye dusunuyorum. Ama bu konuda da hepiniz onyargilisiniz demek ki.
Sayet o kadar fanatik biri olsaydi; bence kitabin on yuzunu dahi istemezdi. Savunmasini o an yapardi.
Herneyse.Gercekten bu surekli aciklama yapma durumunda kalmak vakit ve enerji kaybi.
Sonucu iletecegim Ben de merak ediyorum Insallah; hayir cikar.