İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yıllarca hurafe,bid'at ve şirklerle dolu bir din anlatan tüm müşrikleride Rabbim eğer hidayetleri yoksa tez zamanda aynı sona kavuştursun.
Nuh demişti ki: “Rabbim! Yeryüzünde yurt edinen tek bir kâfir dahi bırakma.
“Şayet onları bırakırsan, kullarını saptırır ve facir kâfirden başka (çocuk) doğurmazlar.”
Ölümü hakkında konuşmayacağım ama kendisi ile unutamadığım tek bir anım var.15 dakika aralıksız yüzüme bakmıştı.Koskoca camiide hiç kimseye bakmayıp yüzlerce kişi arasında uzun süre bana bakmıştı.Sonrasında o bana bakınca müritler de bana bakmaya başladılar.Ben o bana baktığı anda bakışlarımı başka bir yere çevirmemiştim.Ta ki etraftaki herkes bana bakmaya başlayınca rahatsız olup onun bana bakışlarına karşılık vermeyerek bakışlarımı çevirmiştim.Bu anıdan önce Hz.Muhammed s.a.v'in peygamberliğine dair Allah'tan Hz.Muhammed'in soyundan kimse ile bana bir yol göstermesini kalbimin mutmain olmasını istemiştim.Sonrasında rüyamda onu gördüm ve daha sonra araştırıp ruyamdaki kişinin o olduğunu anladım.Sonrasında kendisini görebildim.
Kur'an-ı Kerim ile hadis-i şeriflerle tevhidi ve Kur'an'ı Kerim'in emirleriyle kalbim mutmain oluyor.Selef-i salihinin izinden gidilmeyen bir yerde durduğumda uzun zaman geçtikten sonra kalp mutmain olmuyor.Bunu tecrübe edindim.
Ben elhamdulillah inanıyorum ki bizler böyle bir şey yapmayız lakin şu ayeti kerimeye böyle konularda dikkat edelim inşaallah.
Allah’ı bırakıp da dua ettikleri (kutsallarına) sövmeyin. Onlar da (sövmenize karşılık) bilgisizce ve haddi aşarak Allah’a sövebilirler. İşte böyle, her ümmete (kötü) amelini süslü gösterdik. Sonra dönüşleri Rablerinedir. Ve (Allah,) yaptıklarını onlara haber verecektir.
Ben elhamdulillah inanıyorum ki bizler böyle bir şey yapmayız lakin şu ayeti kerimeye böyle konularda dikkat edelim inşaallah.
Allah’ı bırakıp da dua ettikleri (kutsallarına) sövmeyin. Onlar da (sövmenize karşılık) bilgisizce ve haddi aşarak Allah’a sövebilirler. İşte böyle, her ümmete (kötü) amelini süslü gösterdik. Sonra dönüşleri Rablerinedir. Ve (Allah,) yaptıklarını onlara haber verecektir.
Melekler, o kâfirlerin yüzlerine ve arkalarına vurarak ve “Tadın bakalım şimdi cayır cayır yanmanın acısını!” diyerek canlarını alırken onların hâlini bir görsen! Enfal,50
Bu anıdan önce Hz.Muhammed s.a.v'in peygamberliğine dair Allah'tan Hz.Muhammed'in soyundan kimse ile bana bir yol göstermesini kalbimin mutmain olmasını istemiştim.Sonrasında rüyamda onu gördüm ve daha sonra araştırıp ruyamdaki kişinin o olduğunu anladım.Sonrasında kendisini görebildim.
Elbette yaşadığınız,başınızdan geçen bir olayı anlatabilirsiniz buna engel olacak değilim.Ama bu yazdıklarınızı okuyan insanlar tarikatlar hakkında olumlu düşünecektir.Çünkü yazı o şekilde anlaşılmaya müsait.Bu şekilde açık bir kapı bırakmış oluyorsunuz.
(Cemaatinin ve şeyhlerinin şirkleri ve bid'atleri apaçık ortada.Buna rağmen bu müşrikleri haklarcasına (belki de niyetiniz o değil) bir yorum yapmanız iyi bir şey değil.Sizde yazıyı dışarıdan bir gözlemci olarak iyi bir şekilde okuyunca dediklerimi anlayacaksınızdır.)