Meşhur Sivas Koftesi

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Farkli bir acidan bakmak gerekirse; bunca ugras 5 adet kücücük köfteler icin mi? Yani deger mi o kadar bulasik cikarmaya ....

not: köfteler tabaga gelene kadar %20 si yenmis.

Ebu Tahir Çevrimdışı

Ebu Tahir

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
Başka bir konu başlığı altında akhiler yemek tarifi,yaptıkları yemekleri falan anlatıyorlardı..bana ordaki AKHİLERİN yaptığı yemekler daha profesyonel ve lezzetli gibi geliyor. @Alketa abla sen boşver yemek işlerini dışardan bi dürüm ayran söyle gitsin.sonuçta herkes illa çok lezzetli yemek yapacak diye bir kaide yok. ;)(y)

Alketa Çevrimdışı

Alketa

1 Milyoncu : )
İslam-TR Üyesi
Farkli bir acidan bakmak gerekirse; bunca ugras 5 adet kücücük köfteler icin mi? Yani deger mi o kadar bulasik cikarmaya ....

not: köfteler tabaga gelene kadar %20 si yenmis.

Abi napsaydim
kıymayı şokella gibi ekmeye sürüp mü yeseydim. :cry:

Hayir yani bir de bunu hangi kafayla paylaşmisim yemek tarifleri bolumunde :LOL:
Koftelerde şekil bile yok yav.

Başka bir konu başlığı altında akhiler yemek tarifi,yaptıkları yemekleri falan anlatıyorlardı..bana ordaki AKHİLERİN yaptığı yemekler daha profesyonel ve lezzetli gibi geliyor. @Alketa abla sen boşver yemek işlerini dışardan bi dürüm ayran söyle gitsin.sonuçta herkes illa çok lezzetli yemek yapacak diye bir kaide yok. ;)(y)

Yemek yemeyi Allah biliyor ya çok severim
Ama yapmayi sevmiyorum.
Bir de o zamanlar mutfakla yeni tanışıyorum
Insanlarin yaptiklari siradan bir yumurta pisirme olayi bile benim icin büyük olaydi:D
Ama dedigini cok yaptim
Yemeksepetini zengin etmis olabilirim
Yeni formati degsimeden once elmas uyeydim muhtar olmuştum