Soru Metafizik Yardım Konusunda Harut Rumuzlu Arkadaşı Tanıyor musunuz?

Hak'tan Çevrimdışı

Hak'tan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Selamun aleykum. Arkadaşlar yalnızca görünen değil görünmeyen müsibetler; cin bulaşması, büyü yapılması, şerli kulların zulmünden kurtulmak için Harut diye bir arkadaş var ondan yardım alın derim. Twitter dan Harut_H yazarsanız bulursunuz.

Hak'tan Çevrimdışı

Hak'tan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Ya ben pek bilmiyorum ne ile uğraştığını. Benim dayıma büyü yapmışlardı cin mi ne bulaşmış galiba onu tedavi etmişti pek tanımıyorum sadece aynı semtte oturuyoruz

M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
anladım kardeşim

bir kaç link vereyim bu konuyu görenler için

Hak'tan Çevrimdışı

Hak'tan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Beyler yaptığınız ayıp yalnız sanalda olsa gybettr bu. ciddi bir sorununuz varsa ulaşın dye paylaştım böyle saygısızlık yapmanz yanlış

M Çevrimdışı

murteci

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Beyler yaptığınız ayıp yalnız sanalda olsa gybettr bu. ciddi bir sorununuz varsa ulaşın dye paylaştım böyle saygısızlık yapmanz yanlış

Gıybet mi :) cok ciddi bir sorunumuz var da maalesef muhattabımız o kadar ciddi değil. ayıp nedir ? cinler periler üzerinden rant için dini kullanmaktır hem de sosyal medyada reklamını yapmaktır.

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Büyü büyüyle giderilmez kardeşim.Kuranla gidereceksin.Peygamber efendimize bile büyü yapıldı o büyüyle mi karşılık verdi? Tabi ki hayır.

Hak'tan Çevrimdışı

Hak'tan

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Benim dayıma harut büyü ypmadı,o yapılan büyüyü bozdu hem öyle her Kur'an okuyan bozamaz onun eve geldiği 3 günde yaşadğmızı bn bilirm. Neyse kapatalım ya boşyre adamın vebalini aldım o hoşlnmaz söylnmekten adama iyilik yapim drken batırdım :p

Geri
Üst Ana Sayfa Alt