slmnlykm kardeşler
dost düşman kavramı birbirine girince,elbette temennilerde birbirine giriyor, oysaki dua ya çağırılan bu küfür toplumunun ordusu kilometrelerce öteden gelip bir kadir gecesi denilen günde,müslümanlar üzerine bomba yağdırdığı çabuk unutuldu galiba, buradaki yazıların hiç birinde falan kişiye beddua edildiğini göremedim,ama kafir topluma umumen beddua edilir.
onlara dua ya gelince,peygamber s.a.v e dahi müşrik annesine düa izni verilmedi rabbimiz tarafından.
bizlerin hidayetleri için ettiğimiz sözler dua değil temennidir, zira hidayet ALLAH CC A aittir, ve ona liyakat söz konusudur, bir kavmin batıl bir gününde, ALLAH CC ın şeriatine muhalif kutlama ve kudsiyyet ifade eden kutlamalarında, takdir edersinizki hiçbir iman ehli ,sakince oturup,olan biteni izleyemez, heleki bu uygulamalar,iman eden insanlar içerisine bilinçli olarak değişik söylemlerle sokulup,onlarında dinden çıkmasına vesile olacak bilinçsiz uygulamalarına sebebiyet verirken.
islam ,bir yanağına tokat vuran kafire öbür yanağını uzat demez, müslüman imanı gereği kafire karşı sert durmak zorundadır, ama islam şunu der, musluman bir delikten iki kere sokulmaz....!
peygamber. s.a.v ben kıyamete yakın bir zamanda kılıçla gönderildim, sözünü neden söyledi, beni rızkım mızrağımın ucunda kılındı sözünü neden zikretti...!
gelin yumşaklık adına islamdan bukadarda taviz vermeyin derim..! zira bir kafire insanca muamele ayrı, yumşaklık adına taviz vermek ayrı...!
onlar yer yüzündeki tüm müslümanların yok olması için ellerinden geleni yaparken, biz burda oturup, dua mı edelim beddua mı tartışmasını yapmayalım....!
Ey iman edenler! Kafirlerden yakınınızda olanlara karşı savaşın ve onlar (savaş anında) sizde bir sertlik bulsunlar. Bilin ki, Allah sakınanlarla beraberdir.tevbe 123
Ey Peygamber! Kafirlere ve münafıklara karşı cihad et, onlara karşı sert davran. Onların varacağı yer cehennemdir. O gidilecek yer ne de kötüdür! tahrim 9
Muhammed Allah'ın elçisidir. Beraberinde bulunanlar da kafirlere karşı çetin, kendi aralarında merhametlidirler. fetih 29
Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Rabbimden anneme istiğfar talep etmek için izin istedim, fakat bana izin vermedi. Kabrini ziyaret etmem için izin istedim, buna izin verdi."
Müslim, Cenâiz 105, (976); Ebu Dâvud, Cenâiz 81, (3234); Nesâî, Cenâiz 108, (5, 90).
BOMBA YAĞDIRAN KAFİRLERE
Kim bir mümini kasden öldürürse cezası, içinde ebediyen kalacağı cehennemdir. Allah ona gazap etmiş, onu lanetlemiş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır
Allah ve Resulünü incitenlere Allah, dünyada ve ahirette lanet etmiş ve onlar için horlayıcı bir azap hazırlamıştır AHZAP 57
peygamber s.a.v in lanet etmesi
Üsâme b. Zeyd'den rivayete göre Rasûlullah (s.a) vefatı ile sonuçlanan hastalığında: "Ashabımı içeriye alınız." diye buyurmuştur.
Kendisi Yemen'in Meâfîr diye bilinen bir örtü çeşidiyle yüzü örtülüyken yanına girdiler. Yüzünü açtı ve şöyle buyurdu: "Allah yahudilere ve hristiyanlara lanet eylesin. (Çünkü) onlar peygamberlerinin kabirlerini mescid edindiler."
Hadisi Buhari, III,156,198, VIII,114; Müslim, II,67; Ebu Avâne, I,399; Ahmed, VI,80, 121,255; es-Sirac, Müsned, III/48,2b'de Urve yoluyla Aişe (r.anha)'dan; Ahmed, VI,146, 252; Beğavi, Şerhu's-Sünne, I,415, el-Mektebu'l-İslamî baskısı, Said b. el-Müseyyeb'den, o Aişe (r.anha)'dan. Hadisin senedi Buhari ve Müslim'in şartlarına göre sahihtir.
Tayalisi, Müsned, II,113; Ahmed, V,214; Taberani,