Ben Eskiden aşırı dinlerdim. Hatta müzik dinleyenlerin bile gürültü diyebileceği tarzlara kadar dinlerdim. Son zamanlarda insan sesi olmayan müziklere kaymıştım.
müzikten kendimi kurtaralı 3-4 yıl civarında oluyor Şimdi eskiden çok sevdiğim bir müzik bile duysam ruhum daralıyor. İnsan sürekli dinlerken müziğin size ne yaptığını hissetmiyorsunuz.
Videodaki ilahiden müzik dinlemeye geçiş için yapılan tesbit çok doğru.
Kurana olan ihtiyacın , şeytanın oyunu olarak müzikle dolduruluyor olması da çok doğru tesbit olmuş.
Şimdi bir neşidde bile bir çalgı sesi duysam rahatsız olacak hale geldim. .Elhamdülillah.
O şarkı sözlerinde ne kadar sapkınlıklar gizli insanlar farketmiyor.
Bir de geçen sene başka birşeyle karşılaştım internette. İlluminatiyi araştırırken. Müziklerin içine sizin anlamadığınız şekilde kendi sapkın fikirleri gömülüyor. Subliminal mesaj.
1 kaç örnek vereyim.
-24. kare tekniği ile saniyede 1 kare gizli resim konarak bilinçaltınıza telkin.
-Dinlediğiniz şarkının ters sarılması halinde kendi inandıkları şeylere ait mesajların gizlenmiş olması
-Sizin önemsemediğiniz , ama onlar için çok önemli olan bazı sembollerin geri planda kullanılması ile bilinçaltına telkin,
-psikolojik vs şartlandırmalar . bu en hafiflerinden belki de.
-Matematiksel olarak toplumları hipnoz ederek komut almaya hazır hale getirmek.
-Duymadığınız frekanslar ile bilinçaltına telkin
dahası da var. aklıma gelen bunlar.
Müzik olayı masum bir konu değil. Bilimsel olarak kullanılan sosyal silahlardan birisi