Namaza Ve Oruca Nasıl Ve Kaç Yaşında Başladınız?

F Çevrimdışı

fe eyne tezhebun

Üye
İslam-TR Üyesi
Arkadaşlar namaza nasıl ve kaç yaşında başladınız; İlk kıldığınız namazda neler hissettiniz? yada henüz başlamadı iseniz bizlerle paylaşmak istermisiniz?ve orucu da ilk nezaman başladınız ve neler hissetiniz

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
hatırlamıyorum namazı ufaktım.
oruc da da öğlene kadar tutardım sanırım. ya da param olduğunda gidip bakkaldan bişey alıp yediğimi hatırlıyorum . :D ufaktım ama

F Çevrimdışı

fe eyne tezhebun

Üye
İslam-TR Üyesi
bende ilk namazımı çok küçüken kılmıştım ama asıl namazımı anldığımız zaman kıldım niçin namaz kıldığımı anladım bir hocamın sayesinde oruçta öyle elh hiç bırakmadım orucumu küçüklüğümden beri :)

selsebil Çevrimdışı

selsebil

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
7-8 yaşımdan sonra kuran öğrenmeye giderken başladım güya...
öğle namazında bi kere abdest alıyodum yatsıya kadar gidiyodu:D
bi de sabah namazında(ki yılda bi kez falan kalkmışımdır küçükken)uykum kaçmasın diye yüzümü yıkamadan abdest alıyodum:D
öyle azıcık ıslatıyodum kollarımı falan:Dsonra babm yakalıyodu bu nasıl abdest yüzün kuru diye:D

lost Çevrimdışı

lost

Üye
İslam-TR Üyesi
7-8 yaşımdan sonra kuran öğrenmeye giderken başladım güya...
öğle namazında bi kere abdest alıyodum yatsıya kadar gidiyodu:D
bi de sabah namazında(ki yılda bi kez falan kalkmışımdır küçükken)uykum kaçmasın diye yüzümü yıkamadan abdest alıyodum:D
öyle azıcık ıslatıyodum kollarımı falan:Dsonra babm yakalıyodu bu nasıl abdest yüzün kuru diye:D

aynen :D:D:D

orucada 10 yasinda basladim , oda sinif arkadasi ile iddaya girmistik :D 1 tane colasina :D ben tüm orucu tuttum o birini yemisti :D

I Çevrimdışı

ilimdenizi

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
aynen :D:D:D

orucada 10 yasinda basladim , oda sinif arkadasi ile iddaya girmistik :D 1 tane colasina :D ben tüm orucu tuttum o birini yemisti :D

Rabbimde sizi güldürsün,güldürdünüz beni.büyüklere bakıp heveslenip tutanı gördüm,parayla satanı gördümde,kolasına bütün bi ayı oruçlu geçireni ilk defa duydum.çok hoştu

E Çevrimdışı

Ebu Katade

Misafir
namaza başladığımda 7 yaşındaydım ALLAHU alem ama orucu hatırlamıyorum tek hatırladığım öğlene kadar tutup öğlenden sonra babama parayla satmak:Dkeşke şimdide öğle olsa:)

Hafsa binti Ömer Çevrimdışı

Hafsa binti Ömer

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
oruç tutmaya başladığımda 8 yaşındaydım fakat bizde o dönemlerde yüz yıkamaya lavoboya giderdik yüzümzü yıkarken yere hiç su düşmezdi ne hikmetse:)avucumuzdaki suyu yüzümüz yerine ağzımıza götürürdük :hahahaaçocukluk işte ...namazımı elhamdülillah 10 yaşımdan beri hiç bırakmadan aksatmadan kılıyorum rabbim kabul etsin oruçllarımızı namazlarımızı bütün ibadetlerimizi...hayırlı ramazanlar...

R Çevrimdışı

radikal68

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
çocukken namaza başlar ve terkederdim kaç defa htırlamıyorum orucu gücüm yetiği kadar tutardım asıl bilinçli şekilde namaz ve oruca başlamam 24 yaşımda oldu ve 3 yıldır terketmedim rabbim bizleri dosdoğru yoluna iletsin inşaallah

Geri
Üst Ana Sayfa Alt