Lokum çiçek açma
Çevrimdışı ibnikayyim İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Tem 2012 #283 lokum çiçek simit simit farklı su simidi derler bir şey daha var resimlerde onu atlıyorsun belki ordan çözersin ahi hakını helal et
lokum çiçek simit simit farklı su simidi derler bir şey daha var resimlerde onu atlıyorsun belki ordan çözersin ahi hakını helal et
Çevrimdışı ibnikayyim İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Tem 2012 #286 akhi biraz daha batıya gel ama hanım köyü tutturdun heee nerenin lokumu meşurur? çiçeği ile meşhur keç şehir var tc de ? ev güzel tespit ordan da yola çıkarak bulabilirsin... kilimi geç o fazlalık
akhi biraz daha batıya gel ama hanım köyü tutturdun heee nerenin lokumu meşurur? çiçeği ile meşhur keç şehir var tc de ? ev güzel tespit ordan da yola çıkarak bulabilirsin... kilimi geç o fazlalık
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 31 Tem 2012 #288 safranbolu evlerı safranbolu lokumu , fadlın keyfı tıkır ohh
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 31 Tem 2012 #289 Cevap Safranbolu'mu fadl akhi ?:cihad:
Çevrimdışı ibnikayyim İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Tem 2012 #290 nerden kopya çektiniz doğr söyleyin doğrudur akhi...
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 31 Tem 2012 #291 Ben bırak kopyayı düşünmede bile zorlandım.Sayende beyin jimnastiği oldu akhi : ) mübarek ayda bi daha olmasın
Ben bırak kopyayı düşünmede bile zorlandım.Sayende beyin jimnastiği oldu akhi : ) mübarek ayda bi daha olmasın
Çevrimdışı ibnikayyim İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Tem 2012 #292 jimlastik iyidir akhi zinde tutar...hakkını helal et...
Çevrimdışı portalkal İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Tem 2012 #294 sivaslıyız gardaş,azizlerin korkudan altına ettiği memleketden
Çevrimdışı Çay-Şakird İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Tem 2012 #296 Cruvazoryy' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2054(Kayseri) Genişletmek için tıkla ... sucuk kayseri ile anılsa da asıl iş afyondadır,kayseri sucuğu da gariptir afyonun sucuğu leziz ağza layıktır.
Cruvazoryy' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2054(Kayseri) Genişletmek için tıkla ... sucuk kayseri ile anılsa da asıl iş afyondadır,kayseri sucuğu da gariptir afyonun sucuğu leziz ağza layıktır.
Çevrimdışı ibnikayyim İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Ağu 2012 #297 Cruvazoryy' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2054(Kayseri) Genişletmek için tıkla ... yanlız reklam yapmışsın akhi...
Cruvazoryy' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 2054(Kayseri) Genişletmek için tıkla ... yanlız reklam yapmışsın akhi...