Nihat Hatipoğlu: Türkiye Islam'ın En Güzel Yaşandığı Yerdir ?????

mehmed cihad Çevrimdışı

mehmed cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Doğrudur hocammm !!! Onun için genelevler (umuma açık evdir) vergi rekortmeni oluyor. Onun için içki su gibi tüketiliyor... Onun için yolda yürürken 'acaba cüzdan yerinde mi?' diye düşünmeden edemiyoruz.

Onun için Allahu Teala'nın hükümleri muhtarın sözü kadar yaptırıma sahip değil ! Bu yalanınıza eşekler bile poposunu dönüp güler hocaefendi !?

İ Çevrimdışı

İbnAbbas

Üyeliği İptal Edildi
Banned
İyi olması bakımın şöyle : Türkiyede Kur'an-ı Kerimi bel üstünde tutarak edep ve saygı gösteriririz.Ama bazı Araplarda bunu göremezsiniz.Kur'anı yani mushafı yere koyup ve hatta yatarak okuyanlar bile var.,İnsanlar bu kısıma daha çok Vehhabi diyorlar.

İ Çevrimdışı

İbnAbbas

Üyeliği İptal Edildi
Banned
tek suçları okumak... türkiyedekiler gibi bel üstünde tutsalar ya ?

Kur'anın Allah kelamı olduğunu unutmamak lazım.Diğer kitaplara benzemez. Bir kimsenin ''Ben okuyup anlıyorum.Ama istersem yere koyup okurum,istersem mushafı yatar bir şekilde okurum'' ]demesi çok yanlıştır.

Selahaddin Eyyubi Çevrimdışı

Selahaddin Eyyubi

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Tabi canım nerden bulacan Türkiye'deki gibi Müslümanları :) Bir şey diyecektim de neyse Susmak bazen en güzel cevaptır. :)

ENSAR Çevrimdışı

ENSAR

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
PARAYI VERİRSEN BÖYLE BELAMLARA YAPMIYACAKLARI DEMİYECEKLERİ YOK ...BELAM HERİF ...

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Belam aynı zamanda kafir demektir. TR İslam'ın en güzel yaşandığı sözü söylediği için N. Hatiboğlu tekfir edilir mi?

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
tek suçları okumak... türkiyedekiler gibi bel üstünde tutsalar ya ?

Tek okusunda nasıl okursa okusun mu sizin İslami düşünceniz?
Onların çoğu okumaktan ziyade ayetleri belirli makamlarda sesli ve hızlı okuyor ve anlamı üzerinde durmadan sevabına okuyorlar? Nasıl ki bizdekiler perşembe geceleri hayrına bir Yasin-i şerif okuyorlar onlarda boş oturacağımıza biraz okuyalım sevap kazanalım mantığıyla hareket ediyorlar. Yoksa Kur'an'ı hakkını vererek okusalardı bir çok hatalarını görürlerdi.

Çay-Şakird Çevrimdışı

Çay-Şakird

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
20 binlira iftira mı? böyle müstakil bir tv programında o civarda para almadığını düşünmek gariplik olur, Allah rızası için beleşe yapmadığı açık.

İ Çevrimdışı

İbnAbbas

Üyeliği İptal Edildi
Banned
nerde çıktı ki o haber bi de yalanlandı. ben yakınındaki birinden özelde duymuştum

Kendisi de söyledi,ifadesi şuna benzerdi: O paranın 10'da birini bile almıyorum.Eğer aldıysam bana hastalık olarak dönsün.Eğer almadıysam iftira ettiniz.Ahirette görüşücez.Burdada yasal işlemleri başlatıcağız' gibi benzer birşey söyledi.

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
doğrudur o zaman almıyordur. söyleyen kişi de yakın biriydi ama iftira attı demekki diye kabul edelim.

İ Çevrimdışı

İbnAbbas

Üyeliği İptal Edildi
Banned
20 binlira iftira mı? böyle müstakil bir tv programında o civarda para almadığını düşünmek gariplik olur, Allah rızası için beleşe yapmadığı açık.

Para almıyor demiyoruz ki. Diyelim ki 1.500 Tl alıyor.Ama 20.000 Tl aldığını söylersen apaçık iftira etmiş olursun.Karşıdaki kim olursa olsun sevapların ahirette ona verilir.

Allah rızası için yapıp yapmaması veya para alıp almaması konusu ayrı mesele...

mehmed cihad Çevrimdışı

mehmed cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Tek okusunda nasıl okursa okusun mu sizin İslami düşünceniz?
Onların çoğu okumaktan ziyade ayetleri belirli makamlarda sesli ve hızlı okuyor ve anlamı üzerinde durmadan sevabına okuyorlar? Nasıl ki bizdekiler perşembe geceleri hayrına bir Yasin-i şerif okuyorlar onlarda boş oturacağımıza biraz okuyalım sevap kazanalım mantığıyla hareket ediyorlar. Yoksa Kur'an'ı hakkını vererek okusalardı bir çok hatalarını görürlerdi.

Ey zekası einsteina çalım atan arkadaş ! Ben bi önceki arakdaşa cevap olarak yazdım.. Arkadaş "bel üstünde tutmanın" "edeb"in ve "saygı"nın alameti olduğunu, yatarak "okumanın" saygısızlık olduğunu iddia etti. Ben de kısaca cevap verdim. Okuduğunu anlamayan merkebler şüphesiz olacaktır.

"Zekilik ile salaklık arasında bir fark vardır; zekiliğin bir sınırı vardır." (Einstein)

mehmed cihad Çevrimdışı

mehmed cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Kendisi de söyledi,ifadesi şuna benzerdi: O paranın 10'da birini bile almıyorum.Eğer aldıysam bana hastalık olarak dönsün.Eğer almadıysam iftira ettiniz.Ahirette görüşücez.Burdada yasal işlemleri başlatıcağız' gibi benzer birşey söyledi.

Hep aynı palavralar... Tv'den söyledikleri mi yoksa çağırıldığı küçük bir yerden 5.000 tl para istediği mi ? Hangisi gerçek ? Ayrıca program başına 2.000 lira ayda -4 program olduğunu varsayarsak- 8.000 lira yapar. Matematik de mi yok sizde ?

http://www.enseyajans.com/wp-content/uploads/2013/02/2013-LİSTE-YENİ-Kopya-2-pdf.pdf

sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi