Nihat Hatipoğlu: Türkiye Islam'ın En Güzel Yaşandığı Yerdir ?????

E Çevrimdışı

ebu ûmeyr

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Benim anlamadım ne tür bir islami zihniyet bu afyoncu herife hüsnü zan duyar..Hasan sabbah kılıklı herif isteğe ve nefise göre fetva veriyor(haş haş dağıtıyor) bel am önvanını hak eden ler arasında gelir necis herif..kimse onu temize çıkarmasın ve Allahtan korksun....
Ey iman edenler! Allah'a itaat edin. Peygamber'e itaat edin ve sizden olan ulu'l-emre (idarecilere) de. Herhangi bir hususta anlaşmazlığa düştüğünüz takdirde, Allah'a ve ahiret gününe gerçekten inanıyorsanız, onu Allah ve Resûlüne arz edin. Bu, daha iyidir, sonuç bakımından da daha güzeldir...nisa 59

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ey zekası einsteina çalım atan arkadaş ! Ben bi önceki arakdaşa cevap olarak yazdım.. Arkadaş "bel üstünde tutmanın" "edeb"in ve "saygı"nın alameti olduğunu, yatarak "okumanın" saygısızlık olduğunu iddia etti. Ben de kısaca cevap verdim. Okuduğunu anlamayan merkebler şüphesiz olacaktır.

"Zekilik ile salaklık arasında bir fark vardır; zekiliğin bir sınırı vardır." (Einstein)

Gelmiş aşağılık bir kafirin zekasını ve sözünü örnek gösteriyor. Bu tavrın İslamdüşüncesi olmadığı kesin.

sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Benim anlamadım ne tür bir islami zihniyet bu afyoncu herife hüsnü zan duyar..Hasan sabbah kılıklı herif isteğe ve nefise göre fetva veriyor(haş haş dağıtıyor) bel am önvanını hak eden ler arasında gelir necis herif..kimse onu temize çıkarmasın ve Allahtan korksun....
Ey iman edenler! Allah'a itaat edin. Peygamber'e itaat edin ve sizden olan ulu'l-emre (idarecilere) de. Herhangi bir hususta anlaşmazlığa düştüğünüz takdirde, Allah'a ve ahiret gününe gerçekten inanıyorsanız, onu Allah ve Resûlüne arz edin. Bu, daha iyidir, sonuç bakımından da daha güzeldir...nisa 59

akhi dua butonu calisiyor
haklisin

mehmed cihad Çevrimdışı

mehmed cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Gelmiş aşağılık bir kafirin zekasını ve sözünü örnek gösteriyor. Bu tavrın İslamdüşüncesi olmadığı kesin.

Gösteremez miyim ? Rasulullah (sav) bazı müşriklerin şiirleri hakkında "doğru söyledi" gbi sözler söylemiştir. Örnek verdiğim kişinin kafir olması senden zeki olmadığı her sözünün yalan-yanlış olduğu anlamına mı gelir..

"Allah hakkıyla düşünemeyenleri pislik içinde bırakır." (10/Yunus, 100)

Mukim Çevrimdışı

Mukim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Tamam anladık seni, cevap verme beceriksizliğine illa bir delil bulup örtbas edeceksin.

bknz: gülümsemeler

İ Çevrimdışı

İbnAbbas

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Yeryüzünde İslam'ın %100 gerçek bir şekilde yaşandığı bir yerin olmadığını düşünüyorum. Buna Türkiye de, Suudi Arabistan da dahil. Zaten bir rivayette de peygamberden 30 yıl sonra hilafet kalkıp yerine saltanat gelecek deniyor.

قال حذيفة قال رسول الله صلى الله عليه و سلم تكون النبوة فيكم ما شاء الله ان تكون ثم يرفعها إذا شاء ان يرفعها ثم تكون خلافة على منهاج النبوة فتكون ما شاء الله ان تكون ثم يرفعها إذا شاء الله أن يرفعها ثم تكون ملكا عاضا فيكون ما شاء الله ان يكون ثم يرفعها إذا شاء أن يرفعها ثم تكون ملكا جبرية فتكون ما شاء الله ان تكون ثم يرفعها إذا شاء ان يرفعها ثم تكون خلافة على منهاج النبوة

إسناده حسن

20- Nebi(sav) buyurdu ki: Nübüvvet(Peygamberlik) Allah'ın dilediği zamana kadar devam eder, sonra Allah dileyince onu kaldırır.
Peşinden Nübüvvet yolu üzere hilafet devri başlar, Allahın dilediği bir zamana kadar devam eder ve Allah dileyince onuda kaldırır.
Sonra birbirini ısıran (boğuşan) melikler devri gelir, Allahın dilediği bir zamana kadar devam eder, Allah dileyince onuda kaldırır.
Ardından zorba melikler devri gelir, Allahın dilediği bir zamana kadar devam eder ve Allah dileyince onuda kaldırır.Sonrada tekrar nübüvvet yolu üzere bir hilafet devri gelir.

Diğer rivayette : ''Hilâfet benden sonra otuz sene sürecek'' diye başlar.

(Ahmed İbni Hanbel- hasen isnadla Huzeyfe (r.a)'dan)

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
MÜSLÜMANLIK EN İYİ TÜRKİYE'DE YAŞANIYOR (mu?)

https://www.islam-tr.org/tevhid/11820-muslumanlik-en-iyi-turkiyede-yasaniyor-mu.html

10s9ft5.jpg
filistinde-%C3%A7ocuk-olmak_148517.jpg

Zeytinburnu İmam Hatib Lisesi Sokağı (Türkiye) - Filistin sokağı (İsrail)

sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
asl insan kiliginda olan dinazorlar korkulu hem cocuklar icin hem ummet icin

ALLAH ummeti muhafaza eylesin

H Çevrimdışı

hunermend

Üyeliği İptal Edildi
Banned
adam videosunda ben türk üm diyor onun kürt olduğunu biliyorum dinimizde ırk üstünlüğü asla kabul edilemez ama ırk inkarı için hüküm nedir ve bayrak ırkçılığı simgeler bayrağı sevmenin hükmü var mıdır?

S Çevrimdışı

sehit58

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Doğrudur hocammm !!! Onun için genelevler (umuma açık evdir) vergi rekortmeni oluyor. Onun için içki su gibi tüketiliyor... Onun için yolda yürürken 'acaba cüzdan yerinde mi?' diye düşünmeden edemiyoruz.

Onun için Allahu Teala'nın hükümleri muhtarın sözü kadar yaptırıma sahip değil ! Bu yalanınıza eşekler bile poposunu dönüp güler hocaefendi !?

Evet öyledir, Türkiye en iyi ülkedir. Hele Hele kötü Vehabiler yaşadığı Suudi Arabistan gerçekten şeriat yoktur. Gerçek şeriata Pic Peydahalamak var, zina var, hırsızlık var, apaçık fuhuş var, yani medeniyet var, adam öldürmek 100.000 euroya var. Her b**** var.

Böyle hocaları sevmem, bana ne.