Lise 3 (11.sınıf öğrencisiyim) okuldaki dersler birkaçı hariç ilgimi çekmiyor ben islami ilimleri öğrenmek istiyorum onlar ilgimi çekiyor biraz da gayret gösteriyorum ama yazılıları çalışmazsam sınıfı geçemem keşke anne babam sınavlara önem verdiği kadar namazı kılmam konusunda küçüklükten ikaz etselerdi bir yandan da ygs yaklaşıyor ona çalışmazsam onu kazanamam çok üzülüyorum, bazen kendime sorarım ben nasıl müslümanım bu nimetleri haketmiyorum 5 vakit namazımı kılmam zaten her gün günahlara giriyoruz Allah affetsin nereye gidiyorum ben?
Bu aralar da birisine tutuldum diyebilirim birde bu dert çıktı başıma diğer uğraşlara yeterince dikkatimi veremiyorum istemesemde bu kızı düşünüyorum ama niyetimi her konuda temiz tutmaya çalışıyorum bu konuda bana ne önerebilirsiniz?
Birde dua ederseniz sevinirim kimin duasıyla kurtulacağımızı bilemeyiz
Bu aralar da birisine tutuldum diyebilirim birde bu dert çıktı başıma diğer uğraşlara yeterince dikkatimi veremiyorum istemesemde bu kızı düşünüyorum ama niyetimi her konuda temiz tutmaya çalışıyorum bu konuda bana ne önerebilirsiniz?
Birde dua ederseniz sevinirim kimin duasıyla kurtulacağımızı bilemeyiz