(Ebu Ali'nin İşte Ömer Neşidini dinlemek için >> Tıkla)
T Çevrimdışı Tarık Yıldız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 17 Eyl 2015 #1 (Ebu Ali'nin İşte Ömer Neşidini dinlemek için >> Tıkla)
Çevrimdışı Halid Ahmed İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 17 Eyl 2015 #2 Selam ey Ömer.İnşallah hesap günü seni sadece 'hayır'la bildiğime şahitlik edicem,seni çok seviyorum.
Selam ey Ömer.İnşallah hesap günü seni sadece 'hayır'la bildiğime şahitlik edicem,seni çok seviyorum.
Çevrimdışı Muhammed Faruk İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 Eyl 2015 #3 Tarık Yıldız ahi İşte Ömer neşidini söyleyen Ebu Ali, Suud ordusu için bir klip yapan Ebu Ali,İşte Ömer ve diğer başka neşidleri söyleyen Ebu Ali mi?
Tarık Yıldız ahi İşte Ömer neşidini söyleyen Ebu Ali, Suud ordusu için bir klip yapan Ebu Ali,İşte Ömer ve diğer başka neşidleri söyleyen Ebu Ali mi?
T Çevrimdışı Tarık Yıldız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 Eyl 2015 #4 elhamdulillah' Alıntı: Tarık Yıldız ahi İşte Ömer neşidini söyleyen Ebu Ali, Suud ordusu için bir klip yapan Ebu Ali,İşte Ömer ve diğer başka neşidleri söyleyen Ebu Ali mi? Genişletmek için tıkla ... Evet ahi. O Ebu Ali. Yani arapça klibinde onun resmi var kenarda.
elhamdulillah' Alıntı: Tarık Yıldız ahi İşte Ömer neşidini söyleyen Ebu Ali, Suud ordusu için bir klip yapan Ebu Ali,İşte Ömer ve diğer başka neşidleri söyleyen Ebu Ali mi? Genişletmek için tıkla ... Evet ahi. O Ebu Ali. Yani arapça klibinde onun resmi var kenarda.
Çevrimdışı Muhammed Faruk İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 Eyl 2015 #5 Sesi güzel,neşidleri güzel.Ama o Suud ordusu için yaptığı klibi görünce,diyecek birşey bulamadım. Allah ( Subhanehu ve Teala) ayaklarımızı bu yolda sabit kılsın.Onun yolunda imanlı olarak ölmeyi nasip eylesin.
Sesi güzel,neşidleri güzel.Ama o Suud ordusu için yaptığı klibi görünce,diyecek birşey bulamadım. Allah ( Subhanehu ve Teala) ayaklarımızı bu yolda sabit kılsın.Onun yolunda imanlı olarak ölmeyi nasip eylesin.
Çevrimdışı ENSAR İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Eyl 2015 #6 Tarık Yıldız' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 12998 (Ebu Ali'nin İşte Ömer Neşidini dinlemek için >> Tıkla) Genişletmek için tıkla ... Allah(s.v.t) seni hayırla mükafatlandırsın akhi,çok sevdiğim bir neşiddir...
Tarık Yıldız' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 12998 (Ebu Ali'nin İşte Ömer Neşidini dinlemek için >> Tıkla) Genişletmek için tıkla ... Allah(s.v.t) seni hayırla mükafatlandırsın akhi,çok sevdiğim bir neşiddir...
T Çevrimdışı Tarık Yıldız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Eyl 2015 #7 ENSAR' Alıntı: Allah(s.v.t) seni hayırla mükafatlandırsın akhi,çok sevdiğim bir neşiddir... Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun ahi. Cümlemiz inşallah hayırla mükafatlanırız.
ENSAR' Alıntı: Allah(s.v.t) seni hayırla mükafatlandırsın akhi,çok sevdiğim bir neşiddir... Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun ahi. Cümlemiz inşallah hayırla mükafatlanırız.