İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DuyuruPdf Kitap İsteği Olanlar ve Herhangi Bir Dökümanı Pdf'ye Çevirmek İsteyenler?
Merhaba morueqq kardeşim doğrudur öyle olabilir, ben bu teknik konularda çok bilgili sayılmam. Sadece bu sistemle çevirinin kolay olduğunu bildiğim için paylaşayım dedim (yani teknik tecrube/bilgi/kurulum gerektirmeyen bir çeviri sistemi). Ben chm dosyasını mobil okumak isteynlere "chm reader" uygulamasını telefonlarına veya tabletlerine kurmalarını tavsiye ediyorum. Böyle orjinal dosya bozulmadan okuyabilirsiniz.
Merhaba morueqq kardeşim doğrudur öyle olabilir, ben bu teknik konularda çok bilgili sayılmam. Sadece bu sistemle çevirinin kolay olduğunu bildiğim için paylaşayım dedim (yani teknik tecrube/bilgi/kurulum gerektirmeyen bir çeviri sistemi). Ben chm dosyasını mobil okumak isteynlere "chm reader" uygulamasını telefonlarına veya tabletlerine kurmalarını tavsiye ediyorum. Böyle orjinal dosya bozulmadan okuyabilirsiniz.
cezakallahuhayr uygulama bence de en kolay yöntemlerden biri kullanıcılar için diğer türlü karmaşık .chm dosyalarını otomatik çeviriler hatalı çeviriyor sade herhangi bir tema yoksa okunabilirlik yüksek ama diğer türlü sorun çıkıyor, pdf ,ePub,mobi,lit vs vs. gibi dosya türlerinde sorun çıkmıyor benim gördüğüm kadarıyla ayrıca internet ortamındaki bir çok e kitap da arayüzü bu sitelerin çeviremeyeceği kadar karmaşık ya da exe halinde olduğundan çeviremiyor
bende bir bölümü var mücahidlere nasihatlar adında bir tane kardeş kitabın tamamına yakınını tercüme etti diye biliyorum.ama türkiyede değil o yüzden bulamıyorum
Selamun Aleyküm herkese, konuya bir süredir kimse yazmamış ancak araştırma yaparken denk geldiğim bu faydalı konuya yazmak istedim. Emeği geçenlerden Allah razı olsun, ben şu an ibni Hacer in el-Kavlu'l -Muhtasar adlı eserini arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim...