İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberPkk Kâfirleri, Çeşitli Şehirlerde Sürüler Halinde Muslümalara Saldirıyor
Bu doğu Tcden kopsun da Işid talan etsin bu solcu marksist dinsiz köpekleri. Şehirlerini dümdüz tarla etsin. Acımasın, kellelerini gezdirsin. Tcden koptukları için de Türkiye ordusu bir gıdım destek vermesin. Allah bu pkklıların belalarını versin.
Ben bu pkk kadar antipatik bi grup görmedim. Bu kadar adi, şerefsiz, afedersiniz (burada argo / küfürvari bir kelime kullandım, bu kelimemden tövbe ediyorum) bir grup yok.
Bu doğu Tcden kopsun da Işid talan etsin bu solcu marksist dinsiz köpekleri. Şehirlerini dümdüz tarla etsin. Acımasın, kellelerini gezdirsin. Tcden koptukları için de Türkiye ordusu bir gıdım destek vermesin. Allah bu pkklıların belalarını versin.
Ben bu pkk kadar antipatik bi grup görmedim. Bu kadar adi, şerefsiz, afedersiniz ibne bir grup yok.
zaten fırsat kolluyor ışid bildiğim kadarıyla.pkk'yı kaynağında yok etmek için.Ama şimdi t.c. ordusunun muhtemel karşı saldırısında gücünü tüketmemek için birşey yapmıyor.
En yüksek tahmin bu zaten.
Pkk kafirinin ne olduğu belli fakat hiç bu kadar inatla olayı reddettiklerini görmemiştim.
Aynı zamanda hüda-par tarafında da durum aynı.
Birisinin çakma hilafet düşüncesi suya düşünce en azından o kadar tehdit ettik kaos çıkar diye bari boşa çıkmasın diye bu işleri karıştırdığı belli.
Biz sehitlikte oturuyoruz bu haberin dogru oldugu soylenilior hizbullahta onaylamisti face hesaplarinda . Karisik ortalik helikopterler ucuyor zaten . Allah yardim etsin muslumanlara dua edin.