Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunlar bunu bilinçli yapıyorlar,bizde müslümanız demeye getiriyorlar,herkesten oy almak için,bazen tevhid bayrağı,yanında israil ve lgbt bayrağı taşıyan bir zihniyet,ama çok sinsi ve zehirli bir zihniyet..
Doğrudur abi sen daha iyi biliyorsun olan biteni. Ben pkk'lıların kendilerini müslüman olarak gösterme çabasında içinde olduklarını düşünmüyordum. Adamlar küfür yolu üzerinde olmaktan gurur duyar gibi hal ve hareket sergiliyorlar.
Doğrudur abi sen daha iyi biliyorsun olan biteni. Ben pkk'lıların kendilerini müslüman olarak gösterme çabasında içinde olduklarını düşünmüyordum. Adamlar küfür yolu üzerinde olmaktan gurur duyar gibi hal ve hareket sergiliyorlar.
pkk kadar münafık,ikiyüzlü,yalancı,sinsi,hilekar bir örgüt bulamazsın,inanki yahudiler bile onlardan ders alır.Bunlar dindarın yanında dindar,kafirin yanında kafir,yahudinin yanında yahudi,eşcinselin yanında lgbtli olan bukalemun tiplerdir.Yakında kutlu doğum düzenliyecekler,elbette orada ne demek istediğim muhakkak azda olsa basına yansıyacaktır.