pist pist... abiya kızgın smileyi unutmuşsun. daha sonra dağıtacaktın heryeri
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 24 Ara 2007 #121 pist pist... abiya kızgın smileyi unutmuşsun. daha sonra dağıtacaktın heryeri
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 24 Ara 2007 #122 TAMAM :kil :evil: :kil :kil :kil :yikilioo :vavaaaa :vavaaaa :vavaaaa :böööö :böööö NOLUYOOOO BURDAAAAAA
TAMAM :kil :evil: :kil :kil :kil :yikilioo :vavaaaa :vavaaaa :vavaaaa :böööö :böööö NOLUYOOOO BURDAAAAAA
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 24 Ara 2007 #123 tamam abi... şimdi benim gülme ve sana demiştim deme sıram geldi... :: gördünmü awesome... ben sana demiştiiiiiim..
tamam abi... şimdi benim gülme ve sana demiştim deme sıram geldi... :: gördünmü awesome... ben sana demiştiiiiiim..
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Ara 2007 #125 Gördüm nolmuş .Ama hala ben sorumun cevabını alamadım.
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 24 Ara 2007 #127 Bişey beklemeiyorum senden benım ıspiyoncularla aram iyi degıldır.
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Mar 2008 #129 noluyo banada anlatırsınız mı :üzgünüm
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 3 Mar 2008 #130 anlatması uzun sürer. bu nedenle awesome anlatsın :cimcime2
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Mar 2008 #131 ama o yokki :üzgünüm :agliyorum
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 Mar 2008 #132 :güldüm ben burdayım kı ama ne anlatacagı onu bılmıyorum :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 4 Mar 2008 #133 bak işte... oda bilmiyormuş :dillll :uykulu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Mar 2008 #134 banane :cimcime3 banane birisi anlatsın banada yoksa dağıtacam buraları
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 4 Mar 2008 #135 aman dikkat et, kendin dağılmada sonra ::
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Mar 2008 #136 dağılırsam neye dağılacam ki mikronlarımamı ayrılacam :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 4 Mar 2008 #137 o imkansız işte... zaten bir adet mikrondan ibaretsin ::
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Mar 2008 #138 sankitinde gördün :cimcime2 belki iki tane var belki üç belki dört belki beş....... daha sayardım ama sayma bildiğimi bilmenizi istemiyorum :cimcime2
sankitinde gördün :cimcime2 belki iki tane var belki üç belki dört belki beş....... daha sayardım ama sayma bildiğimi bilmenizi istemiyorum :cimcime2
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 4 Mar 2008 #139 hıııı... aferim sana... 10 a kadar saymayıda öğrenmişsin :cimcime2
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Mar 2008 #140 :güller :güller :güller teşekkür ederim be övünmek gibi olmasın diye saymamıştım bak nasıl anlamışisın :cimcime2 :cimcime2
:güller :güller :güller teşekkür ederim be övünmek gibi olmasın diye saymamıştım bak nasıl anlamışisın :cimcime2 :cimcime2