hah şunu bileydin :çinli
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 4 Haz 2008 #62 :kıskıs deli çukutanın tadını bozmazmı :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Haz 2008 #65 o zaman çukuta delinin tadını bozar :hıh
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 18 Tem 2008 #67 )) bırakın hastamı yaaa. yemek yapacaklarmıs. bana lazım o
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 18 Tem 2008 #68 beni daha önce böyle sahiplendiğini hiç hatırlamıyorum hacı abi... duygulandım şimdi :agliyorum
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 18 Tem 2008 #70 kim olsa o duygulanır..benimda hastamı kaynar kazana atsalar bende duygulanırım ...:kıskıs
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 18 Tem 2008 #71 yerkende işe yarar işte abi karnın doyar :cimcime2
Çevrimdışı Birtat İslam-tr Sakini Site Emektarı 22 Tem 2008 #72 bundan başka yahni pişmicek di mi?? gorkmaya başladım daaaaaaaaaaa :korktum
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Tem 2008 #74 DELİ ETİ PİŞERMİ PEKİİ HAŞLA HAŞLA PİŞMEZ O YAA :muhaha :muhaha :muhaha
Çevrimdışı Birtat İslam-tr Sakini Site Emektarı 22 Tem 2008 #76 deli ' Alıntı: sıra sende karaca abi :acıktım Genişletmek için tıkla ... benim göbek adım; delidana. bilesiniz :ahaboleoldum :ahaboleoldum
deli ' Alıntı: sıra sende karaca abi :acıktım Genişletmek için tıkla ... benim göbek adım; delidana. bilesiniz :ahaboleoldum :ahaboleoldum
Çevrimdışı raba_84 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Tem 2008 #77 karaca ' Alıntı: deli ' Alıntı: sıra sende karaca abi :acıktım Genişletmek için tıkla ... benim göbek adım; delidana. bilesiniz :ahaboleoldum :ahaboleoldum Genişletmek için tıkla ... BİZ BİR DENİYELİM BAKALIM PİŞİP PİŞMEYECEĞİNE KARAR VERİRİZ
karaca ' Alıntı: deli ' Alıntı: sıra sende karaca abi :acıktım Genişletmek için tıkla ... benim göbek adım; delidana. bilesiniz :ahaboleoldum :ahaboleoldum Genişletmek için tıkla ... BİZ BİR DENİYELİM BAKALIM PİŞİP PİŞMEYECEĞİNE KARAR VERİRİZ
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 9 Eyl 2008 #78 yanlız çocuk çok şeker bin şahit getirseniz inanmam onun deli olduğuna... :hıh
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 9 Eyl 2008 #79 :benkizgin niye şeker şeyler den Deli olmaz diye bir teorinmi var yoksam :mücahit bal gibide deli işte :hıh o bilem kabullendi :şaplak
:benkizgin niye şeker şeyler den Deli olmaz diye bir teorinmi var yoksam :mücahit bal gibide deli işte :hıh o bilem kabullendi :şaplak