Bak nedenini sen de biliyormussun, onlarin dünyasinda sadece kendileri müslüman, haliyle bir elin parmagindaki insan sayisi hilali görmezse ne olacak biz görmedik diyecekler, madem sadece kendileri müslüman aciklamada yapmasinlar, cünkü onlara göre insanlarin kildigi namazda orucda bosadir.
Benim sitemim böyle güzel konulara bu tür bos seyleri katmamaktir.
Dünyanin bir cok yerinde müslümanlar hilali gördü ve yarin Allahin izniyle bi kac elin parmagi haric tüm dünyadaki müslümanlar bayram namazi kilacak.
Rabbim oruclarimizi kabul etsin.
ELEŞTİRİ
ALINTIDIR
"Bunlar Selefi mi?/ Yoksa TELEFİ Mİ ?
Kendi soruma önce ben cevap vereyim bence bunlar müşrik.
Bu satırları bir telefi sitesinden alıntı yaptım.Bu telefi sitesi üyelerinden biri Davetulhak forumda ki ramazan bayramıyla ilgili açıklamasını o foruma alıntı yapmış sözü edilen bu telefi forum münafık ruhlu yöneticilerinden biride bu satırları yazmıştı.Bende bunu müslümanlarla paylaşmak istedim.O yönetici şöyle diyordu.
(Bak nedenini sen de biliyormussun, onlarin dünyasinda sadece kendileri müslüman, haliyle bir elin parmagindaki insan sayisi hilali görmezse ne olacak biz görmedik diyecekler, madem sadece kendileri müslüman aciklamada yapmasinlar, cünkü onlara göre insanlarin kildigi namazda orucda bosadir.
Benim sitemim böyle güzel konulara bu tür bos seyleri katmamaktir.
Dünyanin bir cok yerinde müslümanlar hilali gördü ve yarin Allahin izniyle bi kac elin parmagi haric tüm dünyadaki müslümanlar bayram namazi kilacak.
Rabbim oruclarimizi kabul etsin.
İslam4ever alıntı
Kafirler her zaman ölçüp biçerler zira hiçbir zaman hakkaniyet ölçüsünde bunu yapmazlar.Bu kafirlere göre müslüman olmanın ölçüsü azınlık veya çoğunlukmuş.Eğer bu kaideyi dahi ölçü olarak ele alırsak şunu açıkça görebileceğiz ki Kitabullah’ın verdiği bilgiye bakılırsa her zaman peygamberlerin çevresinde müslümanların sayısı bir parmağın sayısı kadar olmamıştır.İstisnalar kaideyi bozmaz.
O zaman ey kendisini Halef ve Selef yolu üzere olduklarını iddia eden Telefiler siz önce kendiniz müslüman olunda daha sonra şirkperest toplumunuzu kurtarmağa çalışırsınız. İnsanların sayısının azlığı yada çokluğumu İslam dinine göre ölçüdür ? Yoksa insanların Kur’an ve sünnet üzere oluşları mı ? Siz hiçmi Kur’an okumuyorsunuz.?
Din san ki bu zındıkların tekelindeymiş gibi müslümanların açıklamaları bile bunların burunlarından solumaları için yeterlidir. Birde diyor ki çünkü onlara göre insanların kıldığı namaz oruçta boşunadır,be ey gafil münafık ruhlu eğer genel olarak insanların yaptıkları ibadetler geçerli olsaydı o halde neden yahudi ve hıristiyanların ibadetleri kabul edilmedi.
Peki yahudi ve hıristiyanların hiç mi İncil ve Tavrat'a göre doğru bir ibadetleri yoktu.Oysa ki sağlam rivayetlerden biliyoruz ki bunlar muhakemelerini bile Allah Teala’nın toz kondurmadığı İncil ve Tevrata göre yapıyorlardı.Peki siz ve müşrik toplumunuz neye göre muhakeme oluyorsunuz buna cevabınız varmı?
Rabbim oruçlarınızı kabul etmeyeceğini Allah’ın izniyle peygamberi (s.a.s) ile bildirmiştir.
Selam müslümanlara.
Bu bir forumdan alıntıdır