İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
idlibteki olmamış savaşın elde edilmemiş zaferini öveceğim diye onca şehidin verildiği yerlere hakaret etmesi bir tek beni mi rahatsız etti. böyle mi olmalı "iman arttırıcı" çağrı? Allah ıslah etsin.
idlibteki olmamış savaşın elde edilmemiş zaferini öveceğim diye onca şehidin verildiği yerlere hakaret etmesi bir tek beni mi rahatsız etti. böyle mi olmalı "iman arttırıcı" çağrı? Allah ıslah etsin.
goutanin mürtedleri, yermukun alçakları, deradaki alçak hain mürtedler, humusun şerefsizleri?
idlibe taaruz başlasa kaçan olmayacak mı hiç? teslim olmayı teklif eden olmayacak mı? bu alçak hain diye suçladığı yerlerde insanlar açlıktan çimen yerken mi mürted olmuş? yazık vallahi yazık.
goutanin mürtedleri, yermukun alçakları, deradaki alçak hain mürtedler, humusun şerefsizleri?
idlibe taaruz başlasa kaçan olmayacak mı hiç? teslim olmayı teklif eden olmayacak mı? bu alçak hain diye suçladığı yerlerde insanlar açlıktan çimen yerken mi mürted olmuş? yazık vallahi yazık.
Siz bu cümlelerden ne anladığınız bilmiyorum ama Hoca orada -Allah-u a'lem- sivil halkı değil, orada silah bırakan veya anlaşma yapan sözde muhalifleri kastediyor.
bir yere cihad çağrısı yaparken hemen bir kaç kilometre ötedeki kaybedilmiş toprakların şehitlerini hiçe sayıp silah bırakan iki üç kişiyi kastederek oranın adını alçaltmak doğru değil. sonuçta her yerde hem mücahit hem de mürted var, işin ucunda ya zafer ya şehadet. şahadet geldi zafer gelmedi diye cihat yapilan yerin ismi bu kadar asağı çekilmez. bana yanlış geldi.