hani benimki aynı duruyor :güldüm
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 23 Ara 2006 #82 Gerek siteden çık..Besmele çek tekrar giriş yap :ahaboleoldum
F Çevrimdışı FAKİRULLAH Üye İslam-TR Üyesi 23 Ara 2006 #83 yaa şaka değil değilmi kaç kere girdim çıktım zaten ama
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 23 Ara 2006 #84 resmin hayırlı olsun. değişmiş gerçekten güzel olmuş
F Çevrimdışı FAKİRULLAH Üye İslam-TR Üyesi 23 Ara 2006 #85 ya inanmıyorumben niye görmüyorum :crycry aynı hep
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 23 Ara 2006 #87 ENE HACE ' Alıntı: ya inanmıyorumben niye görmüyorum :crycry aynı hep Genişletmek için tıkla ... bilgisayarına format at belki değişir.
ENE HACE ' Alıntı: ya inanmıyorumben niye görmüyorum :crycry aynı hep Genişletmek için tıkla ... bilgisayarına format at belki değişir.
F Çevrimdışı FAKİRULLAH Üye İslam-TR Üyesi 23 Ara 2006 #88 olmuyor ya o kadar bekledik şimdide kaldık öle sizgörüyormusunuz :hahahaa
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 23 Ara 2006 #91 başörtülü bi arkadaş . kara kalemle yapılmış gibi. altında da esra yazıyo. güzel olmuş.
F Çevrimdışı FAKİRULLAH Üye İslam-TR Üyesi 23 Ara 2006 #92 çok tşk ederim ama ben ne yaptıysam hala göremiyorum :crycry :crycry
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Ara 2006 #93 aaaaaa bencede gusel olmuş ama nıe goremıosunkı kardeşim... :vavaaaa :vavaaaa ılgınççç :hahahaa :muhaha :muhaha
aaaaaa bencede gusel olmuş ama nıe goremıosunkı kardeşim... :vavaaaa :vavaaaa ılgınççç :hahahaa :muhaha :muhaha
F Çevrimdışı FAKİRULLAH Üye İslam-TR Üyesi 23 Ara 2006 #95 HEM İMDİ BENİ ÇATLANMANIN NE GEREĞİ VAR :uzgunumm SENİNKİDE ÇOK HOŞMUŞ SEN GÖRÜÜYORMUSUN BARİ KENDİ RESMİNİ :hahahaa
HEM İMDİ BENİ ÇATLANMANIN NE GEREĞİ VAR :uzgunumm SENİNKİDE ÇOK HOŞMUŞ SEN GÖRÜÜYORMUSUN BARİ KENDİ RESMİNİ :hahahaa
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Ara 2006 #96 evet ben goruorum..şimdi gorebılecekmısın bak bakalım cannn :muhaha :muhaha :muhaha :muhaha
F Çevrimdışı FAKİRULLAH Üye İslam-TR Üyesi 23 Ara 2006 #98 ÇOK KÖTÜSÜNÜZ YAA :crycry :crycry EDİN BAKALIM ALAYINIZI EDİN EDİN BEN BURDA GÜNLERDİR BEKLİYORUM KENDİ RESMİMİ GÖREMİYORUM BU ARADA ZEVKLE GÜLE GÜLE SUNDUĞUN RESMİM İÇİN SAĞOL SAYENDE GÖRDÜM YOKSA :crycry :crycry
ÇOK KÖTÜSÜNÜZ YAA :crycry :crycry EDİN BAKALIM ALAYINIZI EDİN EDİN BEN BURDA GÜNLERDİR BEKLİYORUM KENDİ RESMİMİ GÖREMİYORUM BU ARADA ZEVKLE GÜLE GÜLE SUNDUĞUN RESMİM İÇİN SAĞOL SAYENDE GÖRDÜM YOKSA :crycry :crycry
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 23 Ara 2006 #99 Bu yazınızı okumadım sayıyorum..Kızarım.. Dalga geçmek ne haddimze..Sizin sorun pc'nizin cokeesinden kaynaklanıyor..Tekrardan ftp den yolları değiştirdim..Şimdi inşAllah görüceksiniz.. Tekrar link: https://www.islam-tr.org/resimler/avatar/esraa.jpg
Bu yazınızı okumadım sayıyorum..Kızarım.. Dalga geçmek ne haddimze..Sizin sorun pc'nizin cokeesinden kaynaklanıyor..Tekrardan ftp den yolları değiştirdim..Şimdi inşAllah görüceksiniz.. Tekrar link: https://www.islam-tr.org/resimler/avatar/esraa.jpg
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Ara 2006 #100 yaf kardeşim gorduysen sıl o gozyaşlarını yeter ağlama artıkkk :hahahaa :hahahaa :muhaha :muhaha