ama olmazki burda verilmiş bir söz var :muhaha :muhaha :muhaha
F Çevrimdışı FAKİRULLAH Üye İslam-TR Üyesi 29 Ara 2006 #141 ama olmazki burda verilmiş bir söz var :muhaha :muhaha :muhaha
F Çevrimdışı FAKİRULLAH Üye İslam-TR Üyesi 31 Ara 2006 #143 ya sabr ya sabr ben ben ne olcam bana da ya sabr sabr :yardimm :muhaha ynok :güller
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 4 Ocak 2007 #144 Oooo siz benim çektiğim sabrı bilseniz..Bir daha ses etmezdiniz)
T Çevrimdışı tuençise Üye İslam-TR Üyesi 4 Ocak 2007 #145 !sLaM4eVeR ' Alıntı: Oooo siz benim çektiğim sabrı bilseniz..Bir daha ses etmezdiniz) Genişletmek için tıkla ... ses etmeyin lafını ananem kullanırdı hep :yale
!sLaM4eVeR ' Alıntı: Oooo siz benim çektiğim sabrı bilseniz..Bir daha ses etmezdiniz) Genişletmek için tıkla ... ses etmeyin lafını ananem kullanırdı hep :yale
F Çevrimdışı FAKİRULLAH Üye İslam-TR Üyesi 6 Ocak 2007 #146 !sLaM4eVeR ' Alıntı: Oooo siz benim çektiğim sabrı bilseniz..Bir daha ses etmezdiniz) Genişletmek için tıkla ... ama ben verilmiş sözden bahs ediyorum yahu :ahaboleoldum :ahaboleoldum haklısın valla ne desem bu çeneye sabr etmek büyük beceri ister :güller
!sLaM4eVeR ' Alıntı: Oooo siz benim çektiğim sabrı bilseniz..Bir daha ses etmezdiniz) Genişletmek için tıkla ... ama ben verilmiş sözden bahs ediyorum yahu :ahaboleoldum :ahaboleoldum haklısın valla ne desem bu çeneye sabr etmek büyük beceri ister :güller
Ş Çevrimdışı şehadet yolcusu inş. Yeni Üye İslam-TR Üyesi 9 Şub 2007 #147 ESSELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAH BENDE EĞER MÜMKÜNSE HAVVA BARAYEVİN RESMİNİ İSTİYORUM NE KADAR VARSA ESSELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAH
ESSELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAH BENDE EĞER MÜMKÜNSE HAVVA BARAYEVİN RESMİNİ İSTİYORUM NE KADAR VARSA ESSELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAH
Ş Çevrimdışı şehadet yolcusu inş. Yeni Üye İslam-TR Üyesi 9 Şub 2007 #148 e.s.a. bende havva barayevin bi kaçtane resmini istiyorum inş... e.s.a.
H Çevrimdışı HAMZATALİP Yeni Üye İslam-TR Üyesi 13 Şub 2007 #149 S.A AHİ MÜMKÜNSE BENDE ŞEYH AHMETYASİN'NİN EN KARİZMATİK EN GÜZEL RESMİNİ VE ONA UYGUN BİR İMZA İSTİYORUM.SELAMETLE
S.A AHİ MÜMKÜNSE BENDE ŞEYH AHMETYASİN'NİN EN KARİZMATİK EN GÜZEL RESMİNİ VE ONA UYGUN BİR İMZA İSTİYORUM.SELAMETLE
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 Mar 2007 #151 bu odaya hırsızmı gırmış :hahahaa :hahahaa :muhaha :ahaboleoldum
K Çevrimdışı kıtmir Üye İslam-TR Üyesi 31 Mar 2007 #152 ginger ' Alıntı: bu odaya hırsızmı gırmış :hahahaa :hahahaa :muhaha :ahaboleoldum Genişletmek için tıkla ... ordakiler kısaca admin diyolar avatar istiyorum
ginger ' Alıntı: bu odaya hırsızmı gırmış :hahahaa :hahahaa :muhaha :ahaboleoldum Genişletmek için tıkla ... ordakiler kısaca admin diyolar avatar istiyorum
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 21 Tem 2007 #156 kardeşlerim şu an bazı nedenlerden dolayı avatar yapamıyorum daha sonra inşAllah
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 21 Tem 2007 #157 !sLaM4eVeR ' Alıntı: kardeşlerim şu an bazı nedenlerden dolayı avatar yapamıyorum daha sonra inşALLAH Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun islam abi. kendi bilgisayarımızdan nasıl avatar ekleyebiliyoruz??
!sLaM4eVeR ' Alıntı: kardeşlerim şu an bazı nedenlerden dolayı avatar yapamıyorum daha sonra inşALLAH Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun islam abi. kendi bilgisayarımızdan nasıl avatar ekleyebiliyoruz??
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 21 Tem 2007 #158 Kardeş progiline gir orada avatar kısmına resmin url sini yaz.
A Çevrimdışı Anti-Siyonist Üye İslam-TR Üyesi 20 Kas 2007 #160 Allah Razı Olsun Gülyarası.Comda buldum !