Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi finallerime az kaldı sınavlara çalışıyorum maalesef. allahu alem bu dönem için işim bitti. daha önce dediğim gibi inşeAllah eylülden sonra başlarım.
Valla ben birseyler paylasmaya calisiyorum telefonumdan kitaptan alintilari ben paylasiyorum ama diger kardesler pek bisey paylasmiyor. Telden bu kadar ne yapayim?
Şu anda çoğunluk facebook kullandığı için hatta gününün çoğunluğu orda geçirdiği için facebook paylaşımları çok yönlendirici olabiliyor. Dediginiz gibi inşallah siteye yönlendirmede de etkili olur.
İşte bu habere çok sevindim akhi bende herkes burdan Facebook'a kayacak zannedip üzülüyordum. Allah svt razı olsun sizden iyi düşünmüşsünüz! İnşaAllah Rabbim sayımızı çoğaltır. Burası gerçekten ikinci evimiz oldu... Kendimizi güvende hissedip ve aynı zamanda da ilmimizin arttığı adres islam-tr. Rabbim öğrendiklerimizle de amel etmeyi nasip etsin hepimize. Âmin..
İşte bu habere çok sevindim akhi bende herkes burdan Facebook'a kayacak zannedip üzülüyordum. Allah svt razı olsun sizden iyi düşünmüşsünüz! İnşaAllah Rabbim sayımızı çoğaltır. Burası gerçekten ikinci evimiz oldu... Kendimizi güvende hissedip ve aynı zamanda da ilmimizin arttığı adres islam-tr. Rabbim öğrendiklerimizle de amel etmeyi nasip etsin hepimize. Âmin..
akhi sen bilirsin, bizim dernekde normalde face yasak
sırf islam-tr sayfasından dolayı arada bakar olduk
biz orjinaline cekinerek bakarken sen sahtesini ne yapıcan
akhi sen bilirsin, bizim dernekde normalde face yasak
sırf islam-tr sayfasından dolayı arada bakar olduk
biz orjinaline cekinerek bakarken sen sahtesini ne yapıcan