RİSALE-İ NUR'UN İÇYÜZÜ, NUR RİSALELERİ'NE ELEŞTİREL BİR YAKLAŞIM  - ABDULLAH TEKHAFIZOĞLU

RİSALE-İ NUR'UN İÇYÜZÜ, NUR RİSALELERİ'NE ELEŞTİREL BİR YAKLAŞIM - ABDULLAH TEKHAFIZOĞLU

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Abdulmuizz Fida adli kardeşimiz yeni bir kitap ekledi:

RİSALE-İ NUR'UN İÇYÜZÜ, NUR RİSALELERİ'NE ELEŞTİREL BİR YAKLAŞIM - ABDULLAH TEKHAFIZOĞLU - Risale-i Nur'lardaki İslam dışı ve sapkınlıkların ifşasıdır!

RİSALE-İ NUR'UN İÇYÜZÜ, NUR RİSALELERİ'NE ELEŞTİREL BİR YAKLAŞIM - ABDULLAH TEKHAFIZOĞLU

ÖN SÖZ
Hamd, Allah’a mahsustur. Ona hamdeder, ondan yardım diler, günahlarımızı bağışlaması için Ona yalvarırız. Nefislerimizin şerlerinden ve amellerimizin kötülüklerinden ona sığınırız. Allah’ın hidayet ettiğini saptıracak, saptırdığına da hidayet edecek yoktur. Allah’tan başka ilâh bulunmadığına şehadet ederiz. Muhammed’in onun kulu ve elçisi olduğuna da şehadet...

Bu kitap hakkında daha fazla bilgi almak için tıkla ...

yalkinsacar Çevrimdışı

yalkinsacar

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
selamünaleyküm ben bu kitabın sadece önsözünü okuyabildim burada. devamını nasıl okuyacağım? indirmeye git e bastığımda hata veriyor

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Âleykum selam we rahmetullah kardeşim;
Beğen butonu olması lazım, beğendikten sonra indiriliyor diye biliyorum.

yalkinsacar Çevrimdışı

yalkinsacar

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Âleykum selam we rahmetullah kardeşim;
Beğen butonu olması lazım, beğendikten sonra indiriliyor diye biliyorum.
hocam çok teşekkür ederim indirdim. sizden bir ricam olacak buraya yazmak istemezdim ama size özel yazmanın yolunu bulamadım. ben nurculuktan yeni çıkmış, tevhidi yeni bulmuş biri olarak sudan çıkmış balık gibi hissediyorum. ne okuyacağımı, ne yapacağımı bilmiyorum, akidemi bile risalelerden almışım, doğduğumdan beri nurcuydum. hangi alim vahdetül vücuta inanıyor, hangileri güvenlidir okunur vs bunun bir listesi yok mu :( ne önerirsiniz? bunları öğrenmeliyim ki annemle babamı da kurtarmalıyım

Geri
Üst Ana Sayfa Alt