hakikaten tuhaf bir durum
ahlaksiz ve alenen zina eden bir kafirin yaptigi bagistan dolayi bazi kimseler dua ustune dua ediyor. utanin utanin..
izzetiniz nerde...
yok musluman yapmiyormus kafir yapiyormus. kiyasa bakin hele. sizin kafirlere yani Allahin dusmanlarina bu gözle (sevgi ve merhamet ile) bakmaniz bile ve onlarin hidayete gelmeleri icin dua etmeniz hakikaten tecdid-i iman gerektirir. onlarin Muhammed s.a.v. indirileni inkar etmelerinden dolayi onlardan ilelebet Allah rizasi icin bugz/nefret etmeniz gerekir.
ve kafirlerin bu tip davranislari veya bagislari sizin onlara karsi asla yumusatmamasi gerekir. yumusatirsa eger sizde sapitanlarin yolunu tutmus olursunuz
ALLAHU TEALA Kuran'da bir çok ayette "Allah kafirleri hidayete erdirmez" buyuruyor siz ise buna ragmen "Allahim bu kafire hidayet nasip et" diye dua ediyorsunuz.. yaziklar olsun..
ve siz nasil olurda Allahin yerdigini oversiniz 'güzel bir haber olarak aktarirsiniz" ve ayrica muslumana kiyaslayarsiniz. onlar ne iyilik yaparasa yapsin Allah onlarin amellerinin bosa gittigini bildiriyor.
Sen nefsi konuşuyorsun,söylermisin ALLAHın Resulü sav Bedir esirleri hakkında karar verirken Taif dönüşü büyük yardımını gördüğü Mutim b. Adiyy’i anmadan edemedi; ‘eğer Mütim b. Adiyy sağ olup, bu esirleri salıvermemi isteseydi, onun hatırına hepsini serbest bırakırdım’ dedi.
niçin bir müşrik adam için bunu dedi?Sen izzeti küfretmekmi sanıyorsun?Bu gün biz bu adama para verdi diye oleyyy sen cennetlikmisin dedik,ama bu güzelliği için ALLAHcc ona hidayet etsin dedik,hepsi bu,yok eğer küfrüne devam ederse,zaten bu durumu onu cennete koymaz..sapla samanı birbirinden ayırmak lazım,bak efendimiz bile tüm esirleri bir iyilik yüzünden bırakmayı dilemiştir..
nerde nebevi metod..
............................................
Dünyanın 1 Numaralı Raketi İslam'ı Seçti
Dünyanın 1 numaralı raketi Novak Djokoviç, İsaril’in Gazze'ye yaptığı saldırılarını protesto etmek ve Filistinlilere destek vermek amacıyla Müslüman olacağını açıkladı.
Bosna-Hersek medyasına açıklamada bulunan Djokoviç, Gazze'de ölen çocukların görüntülerini seyredemez hale geldiğini belirtirken, İsrail'in bu terörüne karşı, büyük devletlerin sesini çıkarmadıkları için hayal kırıklığına uğradığını ifade etti. Djokoviç, CNN, BCC ve buna benzer medyaların Gazze'deki katliama daha çok yer vermeleri ve dünya liderlerine baskı yapmaları için, Müslüman dini kabul etmeye karar verdiğini bildirdi. Djokoviç, bu karardan önce ailesi ile konuştuğunu ve Müslüman olmak için ailesinden olumlu yanıt aldığını da ifade etti.
Djokoviç, Müslümanlığa geçtiği zaman Filistinlilere daha çok yardımda bulunacağını söylerken, Gazze'deki çocuklar için 5oo bin dolar yardım yaptığını da açıkladı. Djokoviç, İsrail'in saldırısının sürmesi durumunda kortlara siyah eşofmanla çıkacağını da ifade etti.
Djokoviç, Ronaldo ile Gazze için yardım toplama konusunda devamlı irtibatta olduğunu da belirtti.
(DHA)