Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Rüzgar

Birtat Çevrimdışı

Birtat

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
rüzgarı hiç öyle çok sevmedim aslında, hele lodosu hiç..
yüzüme vurması, saçımı dağıtması, önüme set olması hep zorlaştırdı yürümeyi, düşünmeyi..

zamanla iyice içime girdi, hem saçımı hem kafamı dağıttı, hem denizi bulandırdı hem kalbimi, alt üst etti terasta kurduğum oyunları da, içimdeki surları da..

sonra baktım dalgaları köpürttüğü gibi beni de heyecanlandırıyor, bazen öyle bir koku getiriyor ki yıllar öncesinden, öyle bir iklimi hatırlatıyor ki artık kuru, kurak, çöl..ağlatıyor beni bulutları ağlattığı gibi..

şimdi penceremin perdesi gibi havalandırıyor beni, içime doluyor yelkenimi doldurduğu gibi, yakıyor yüzümü acı tuzla ama içimi değil, ellerim kıpkırmızı donarken, tutamazken dümeni içim kıpkırmızı öyle sıcak..

üşümüyorum artık hiç, korkmuyorum ondan, ben de yabancıyım onun gibi, yorulmuşum..beni bu dertten kurtarır mı bilmem, sanmıyorum, dilim çözülmüyor boğazıma gömülüyorum daha da çok ama bana anlatıyor..
alıntıdır