şeyh uçmaz mürid uçururmuş. senin gibi peşimde 50 kişi daha olsun beni uçurun böyle :D ohh
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 11 Tem 2011 #21 şeyh uçmaz mürid uçururmuş. senin gibi peşimde 50 kişi daha olsun beni uçurun böyle ohh
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 11 Tem 2011 #22 sagol ahi ben almiim daha yeni yeni kurtuldum ucanlardan ucuranlardan istemez cok cok sagol
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 11 Tem 2011 #23 sende ilk evliyasın diyon sonra kaçıyon yine bak yaa bağlayacam seni de deli yatağına demedi deme kaçamayacan
sende ilk evliyasın diyon sonra kaçıyon yine bak yaa bağlayacam seni de deli yatağına demedi deme kaçamayacan
Çevrimdışı Muaz ibni Cebel İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 11 Tem 2011 #24 Allah senin iyiligi versin Bi ben bosum zaten samanpan alim
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 12 Tem 2011 #26 Gül Tane' Alıntı: İsim bölümünde isim var zaten.. ilahıyat fakültesinde okuyorum.. Selamun aleykum merhaba. Genişletmek için tıkla ... aleykumselam kardeşim h.g
Gül Tane' Alıntı: İsim bölümünde isim var zaten.. ilahıyat fakültesinde okuyorum.. Selamun aleykum merhaba. Genişletmek için tıkla ... aleykumselam kardeşim h.g
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 8 Ağu 2011 #28 aleykum selam we rahmetullah kardeşim hoş geldiniz. İnşeallah faydalı olacaktır hepimize.