DeAr-X kardeşim, açıklamam arasında muhabbete kötü yerden başladığınızı belirttim sadece, dövmek ne haddimize
latife ile karışık, onca zaman emek verdiğimiz site, adı ile eleştiri alınca tepki gösterdik; ben ve DeWrİmCi. empati yapalım biraz, bize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmamalıyız değil mi güzel kardeşim.
bu arada ben Ümit değilim.
ALLAH yardımcınız olsun , kendi sitenizde çalışmalarınızı bereketlendirsin inşeALLAH yalnız kıskançlık "nihayet güzel isim bulmuşsunuz" a yapılan yorumdu, dini konularla alakası yok zaten SiyahSancak' dan gelenler olarak siteye henüz o denli bi katkımız olmadı.
HAMAS bu konuya yorum yapar inşeALLAH
gereksiz uzattım belki de hakkınızı helal edin
yaa benim kii
espiri kardeşim hamas nerelerde bu aradaa ve sizi bir an kardeşim sandım aslında öylesiniz aynı taraftanız fikirde zikirde aynıı sizlerle tanışmak isterim birbirimizi desteklemeliyiz dimii sizler gibi arkadaşlarla tanışmak isterim
[email protected] mail adresimm ben den bu site için yapmak istediginiz bir şey olursa yardımcı olmak isterimm aynı zamanda sizden de ben destek isterimm siz hep bir araya toplanmışsınız benim sitenin dini bölümü boş bir tane adam bulamadım bu bizim için eksiklik degil miiii???????????????