İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adayış, filistininsesi ve siyahsancak ' ı "beğenmeyen" bir arkidişimize tepki, islam-tr ile bi alakası yok , DeWrİmCi' min dediği gibi az bi şaşırmış kendini
bunu benim söylemem gerekiyordu neden anlamadın peki :huhuuhuu
Filistinim ' Alıntı:
adayış, filistininsesi ve siyahsancak ' ı "beğenmeyen" bir arkidişimize tepki, islam-tr ile bi alakası yok , DeWrİmCi' min dediği gibi az bi şaşırmış kendini
Allah iyiliğinizi versin inşeAllah kardeşler, hakkınızı helal edin ben HAMAS bişeyler yazar umuduyla beni alakadar eden kısmına tepki verdim sadece. eğer yanılmıyorsam selam veren , Hamas ın eski iş yerinden tanıdığı bir kardeşimiz .
biz darbe yaptık ya , tüm SiyahSancak üyelerine yeni evimizin burası olduğuna dair mesaj gönderildi. sitemiz Adayış ismi ile başladı yoluna sonra FilistininSesi olduk . Filistin Enformasyon türkçe yayına başlayınca o zamanki haber portalımız kapandı ve SiyahSancak forumu adı ile devam ettik yolumuza. forum kapandı SiyahSancak Haber kuruldu . velhasıl şimdi buradayız.
kardeşimiz kullandığımız isimleri beğenmediğini dile getirince acizane hisettiğimizi dile getirdik.
kendisi hoşgelmiş sefa getirmiş ama muhabbete kötü yerden başlamış ayrıca islam-tr adını biz bulmadık biz buraya sonradan geldik ama kendimizi misafir olarak görmüyoruz inşeAllah
Allah(c.c.) cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşeAllah