s.a.

D Çevrimdışı

DeAr-X

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
s.a. millet kenan (casper) sonunda güzel bir isim bulmuşsunuz ümit aga
buradan benim siteyede dini konu atalım mıı nedersinn

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
Aleyküm Selam .... :cemaat

Deli noluyor :huhuuhuu

casper kim kenan kim ben kimim :aklımkarıştı

F Çevrimdışı

Filistinim

Üye
İslam-TR Üyesi
adayış, filistininsesi ve siyahsancak ' ı "beğenmeyen" bir arkidişimize tepki, islam-tr ile bi alakası yok , DeWrİmCi' min dediği gibi az bi şaşırmış kendini

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
Rabbim şaşırtmasın hiç kimseyii.. :huhuuhuu

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
yine noldu neden gülüyon_? :huhuuhuu

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
:huhuuhuu :eek:hafalanoldum beğenisini belitmek için girmiş o zaman kardeş hoşgelmiş :huhuuhuu

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
bunu benim söylemem gerekiyordu neden anlamadın peki :huhuuhuu
Filistinim ' Alıntı:
adayış, filistininsesi ve siyahsancak ' ı "beğenmeyen" bir arkidişimize tepki, islam-tr ile bi alakası yok , DeWrİmCi' min dediği gibi az bi şaşırmış kendini

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
bahsedilen siteleri beğenmeyip buraya hala anlayamadığım bir yazı yazmış olan bu şahıs kim ve oradan ayreılan kardeşleri niye takip ediyor :huhuuhuu

F Çevrimdışı

Filistinim

Üye
İslam-TR Üyesi
Allah iyiliğinizi versin inşeAllah kardeşler, hakkınızı helal edin ben HAMAS bişeyler yazar umuduyla beni alakadar eden kısmına tepki verdim sadece. eğer yanılmıyorsam selam veren , Hamas ın eski iş yerinden tanıdığı bir kardeşimiz .

biz darbe yaptık ya :), tüm SiyahSancak üyelerine yeni evimizin burası olduğuna dair mesaj gönderildi. sitemiz Adayış ismi ile başladı yoluna sonra FilistininSesi olduk . Filistin Enformasyon türkçe yayına başlayınca o zamanki haber portalımız kapandı ve SiyahSancak forumu adı ile devam ettik yolumuza. forum kapandı SiyahSancak Haber kuruldu . velhasıl şimdi buradayız.

kardeşimiz kullandığımız isimleri beğenmediğini dile getirince acizane hisettiğimizi dile getirdik.

kendisi hoşgelmiş sefa getirmiş ama muhabbete kötü yerden başlamış ayrıca islam-tr adını biz bulmadık biz buraya sonradan geldik ama kendimizi misafir olarak görmüyoruz inşeAllah :)

Allah(c.c.) cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşeAllah

Geri
Üst Ana Sayfa Alt