Y
Said Nursiyi peygamber , kitabını da Kuran yerine koyarsanız işte böyle olduğu gibi onda hata ve yanlış bir şey görmek istemezsiniz !
Ey "ya hayır konuş ya sus" ve "KırıkGitar" rumuzlu Ehli sunnetin metodu usuluyle alakasız, taasub halinde körü körüne güneşi söndürmeye çalışan yarasalar!
Ehli sünnet ve metodunun uslubunu terk ederek duygusal davrananlar iflah olmaz.
Allaha rağmen hala Kıyametin tarihinin verileceğini iddia etmek , Kurana aykırı uydurma sözleri hadis diye piyasaya sürüp, Kurana ve ehli sünnete muhalif inancı savunup itikat etmek, Allahı yalancılıkla suçlayan , Muhaddisleri cahillikle suçlayan DİN DÜŞMANLARIDIR ki bunlar için uydurma hadis diye bir şey de yoktur ! EEeeee hocalarına hadis usulü ne yapsın , onlar keşf ile sahihlemişlerdir bile.
Şirk çeşitlerini incelerken sevgide şirke düşmeye rastlayamadınız mı ? Ya da şirk nedir bilir misiniz?
Allah sizi ıslah etsin.
_Hz. Ali radıyallahu anh anlatıyor:
"Rasulullah aleyhissalatu vesselâm buyurdular ki:
"Benim hakkımda yalan söylemeyin. Zira benim üzerime yalan uyduran cehenneme girer."
Buhâri ,İlm38; Muslim, Mukaddime1, (1); Tirmizi, İlm 8, (2662)Kutub-i sitte: 5176
_Muğire İbnu Şu'be radıyallahu anh anlatıyor:
"Rasulullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Benim üzerime söylenen yalan, bir başkası üzerine söylenen yalan gibi değildir. Öyleyse kim bile bile bana yalan nisbet ederse cehennemdeki yerini hazırlasın
Buhâri, Cenâiz 34; Muslim, Mukaddime 4, (4); Tirmizi, İlm 9,(2664). Kutub-i sitte :5178
Uydurmaları kabul edip, bu sahih hadisleri kabul etmezsiniz değil mi?
yaa abdulhak denen kendini akıllı göstermeye bilgin göstermeye çalışan .....!!uydurma dediğin hadislerin uydurma oldugunu ıspatla bana laf kalabalıgı yapmayı bırak öyle altına sen uydurma yazdın diye uydurma oldunu ıspatlamış olmuyosun!!
Enes b. Malik 'den O dedi ki Resulullah (s.a.v) buyurdu:
Dünyanın ömrü, ahiret günlerinde yedi gündür. Allah-u Teala buyurdu ki: Rabbin katında bir gün sizin saydıklarınızdan bin yıl gibidir. Kim bir din kardeşinin Allah yolunda bir ihtiyacını görürse, Allah Teala onun için gündüzlerini oruçla, gecelerini de ibadetle geçirmişcesine şu dünyanın yedi bin yıllık ömrü müddetince sevap yazar.
(Ali B. Hüsameddin el-Muttaki, Kitab-ül Burhan Fi Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 88)
[SIZE=+0]Ahmet İbni Hanbel ilel inde nakletti. [SIZE=+0]
Dünyadan beş bin altı yüz yıl geçmiştir.
[SIZE=+0]
(Ali B. Hüsameddin el-Muttaki, Kitab-ül Burhan Fi Alamet-il Mehdiyy-il Ahir zaman, s. 89)
hadi bakalım kolay gelsin...:yale