Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Said Nursi'nin Amerikayı Övdüğünü Biliyor musunuz?
sanırım kardeşimiz orada bir kafirin diğerine saldırması manasında elbette seviniriz bir müslüman olarak başka ne yapabiliriz ki...yoksa şu bundan iyidir anlamında tabiki demek istemez..
Ben müslümanım diyen kişi illaki müslümanlara zulmedenlere kıyam etmez.Müslüman bütün zulümlere karşı sesini yükseltmelidir.Bize dokunmayan bin yaşasın dememeli müslüman.
Selam ve muhabbetle...
adamın söylediği iddia edilen o sözler hangi yıla ait bilmek lazım. ancak adam 1960 da ölmüş. bildiğim kadarıyla 1960 yılına kadar abd'nin herhangi bir islamdevletine saldırdığını bilmiyorum.
ben abd'nin tarihte herhangi bir islam devletine saldırdığını, osmanlı'yı yıktığını bilmiyorum. böyle birşeyi bilsem bu adamı savunmam. şimdi sen bana geçmişte abd'nin herhangi bir islam devletine saldırdığını, osmanlı'yı yıktığını belgele ki şu cahil dediğin kardeşin de gerçekleri delilleriyle öğrenip sussun.
İki yüzlülük şudur ki bir başkasının hatalı olduğunu iddia ederek kendi hatasını ört bas etmeye kalkışmaktıır .
Gençliğimde çok yaşıyordum , Özal çalıyor , ne olmuş demirelde çalıyor zaten her gelen çalacak canım (bi de böyle doğmamış bebeye don bçerlerdi deli olurdum) !!!
Neyse Talibana sataşılmasını normal buluyorum ne de olsa aynı çizgideki Abdülhamid'e karşı da Masonların ve İttihat Terakki'in yanında yer alan bir said söz konusu ,,,
İki yüzlülük şudur ki bir başkasının hatalı olduğunu iddia ederek kendi hatasını ört bas etmeye kalkışmaktıır .
Gençliğimde çok yaşıyordum , Özal çalıyor , ne olmuş demirelde çalıyor zaten her gelen çalacak canım (bi de böyle doğmamış bebeye don bçerlerdi deli olurdum) !!!
Neyse Talibana sataşılmasını normal buluyorum ne de olsa aynı çizgideki Abdülhamid'e karşı da Masonların ve İttihat Terakki'in yanında yer alan bir said söz konusu ,,,
sen çok cahilsin evlat ve her cahil gibi lafı değiştiriyorsun. çünkü ilim yok. said nursiyi burda amerikayı övüyor diyenler taliban tağut mursiyi tebrik ederken alkış çaldılar....
cus your judgement is irrelevant , in order to make a compare their claims should be exactly same , but taliban has no claim about that he takes an order from Allah (c.c.) ,,,
for ex : Said :
“Kur'an'ın gizli hakikatleri Risale-i Nur ile birlikte bize iniyor!!