Sapik Abu Enes In Zirvalari!!!!

E Çevrimdışı

Et Tevhid vel Cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
hqdefault.jpg

Suudun parali usaklarindan olan Almanyada belamlik yapip Alman hükümetine karsi sirinlik göstermeyi kendine vazife edinmis Ebu ENES iN resmi sitesinden tercume edilmistir orjinali asagidaki linkte:
Pressemitteilungen

Muhamed "Abu Anas" Ciftci ARD haberlere karsi sarsildi

Meshur olan Muhamed Ciftci ARD Haberlerinde okudugu olaylara (27.03.2012) cok büyük bir tepki gösterdi. Bay Jochen Gräber kendi yazdigi bir konuda sectigi resimlerle yanlislikla Abu Enesi teröre cagiriyor gibi göstermesi Abu Enesi cok kizdirdi ve Abu Enes kendisinin terör ile hic alakasi olmadigini apacik ortaya koymustur.

Muhamed Ciftci diyor ki: "Bütün almanyada verdigim derslerde ve sohbetlerde genclere islamin barisci tarafini anlatiyorum ve haberdeki konu olan adamdan ve onun gibi sapik görüslerde olanlardan uyariyorum. Ve benim bu tür insanlarla ayni kefeye konulmasina sasiriyorum."

Berlindeki "Initiative Sicherheitspartnerschaft - Gemeinsam mit Muslimen für Sicherheit" (Güvenlik girisim ortakligi - Müslümanlarla birlikte emniyet icin) denilen konuda Fransadaki Mohamed Mehranin (ve onun gibi el kaide sempatisanlarinin) yaptiklari cok agir suclar gündeme geldi. Bu haberin altinda da Islam okulunun müdürü olan Abu Enesin bir vidyo görüntüsü bulunmaktadir. Bu görüntünün üstünde ise "terör vidyolarindan bir kisim" yazilmistir.

Ve Ciftci devam diyor ki: "Benim terör vidyolari yaymakla itham edilmem cok ayiptir. Ben defalarca her türlü siddetten, radikalizimden ve terrörden uzak oldugumu acikladim. Biz müslümanlar almanyada ana yasaya uygun hareket ediyoruz." Abu Enes kendisi gibi barisci müslümanlarin terröre cagiran mücrimlerle ayni kefeye katilmamasini rica ediyor.

Güvenlik Girisim ortakligin icerisinde müslümanlari sadece ortak veya varsayilan düsman olarak görmemek lazim. Ciftci: "Ne yazik ki insanlarin cogu bu terörün altinda en cok aci cekenlerin müslüman olduklarini görmüyorlar." [...] devami tercüme edilmedi

Linkdeki gördügünüz ayni sayfada "Pressemitteilung zu Salafisten und Terror" (Selefiler ve terör hakkinda haber) yazili konuda Abu Enes söyle diyor: "Ben selefi hareketi ne siyasi nede militan bakimindan takip ediyorum. Her türlü Siddetten, radikalizimden ve terörden uzak oldugumu beyan ediyorum cünkü bunlar islama zit seylerdir. Ne önceden ne de simdi alman anayasa sistemine ve özgür demokrat düzenine zarar vermeye yada kaldirmaya niyetim yoktur." (!!!)

Altindaki konuya "Wir verurteilen jegliche Gewalt" (Hertürlü siddeti kiniyoruz) tiklarsaniz, acilan konuda Abu Enesin birkac lafini daha okuyabilirsiniz...

Abu Enes diyor ki: "Her türlü siddeti kiniyoruz. Benim okuluma katilmak isteyen her kisiden asiriliga ve teröre karsi olduguna dair imza aliyorum. Ayrica polisten adli sicil kayidi (tezkiye) istiyorum."

Ebu Enesin alman polisine ihbar ettigi müslüman genc hakkinda:

Abu Enesin cemaatinde ve yasadigi sehirdeki camsine sürekli katilan 15 yasinda bir genc vardi. Bu genc almanyada eylem yapilmasi icin patlayici madde kuriyerligi yapiyordu. Ve bu da Abu Enesin söyledigi: "Bu cocugun yaptiklarini duyduktan sonra onu cemaatten attik ve camimize giris yasagi verdik. Üstelik kendimiz hemen alman ana yasa koruma polislerine ihbar verdik." (!!!)

hqdefault.jpg

S Çevrimdışı

satışın karı

Üyeliği İptal Edildi
Banned
sitesinde (islamda şiddet sorunu) adında makale yayınlayan makaleninde ana konusu cihadın islam ümetine zarar verdiği islam da savaş olamıyacağı olan bir konu paylaşan kişinin bosnada cihad ettiği doğrurumudur ?

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
S.A Ahiler siteye bayadır yazmıyordum ama konu iyi geldi yazalım Almancam yok senin söylemlerini doğrulayamıyorum ama tercüme ettirmek lazım bazı kaynakları .. Yazacağım konular genele yazıyorum isteyen alınabilir isteyen alınmaz herkes kendi bilir..
Gelelim Ebu Enese..
Kendisi ile çok kez sohbet etmiş biri olarak bu söylediklerini ağzından duymadım...
T.C yaptığı kamplar var oradaki derslerindede bunları görmedik..
Ama
Neler gördük burdaki çok sanal kahramanlar ahkam keserken Ebu Enes Bosna cihadına katılmıştır..
Cihadda aldığı yara onun bana göre nişanesidir..
Kralcımıdır Vallahi şahit değilim buna ama kralcı olupta cihada giden adamda pek görmüş değilim varmıdır bilmem..
Not: Almanca bilen kardeş Ebu Enes sitesindeki yazıları çevirirse inşaAllah ona duacı olacağız..

aleykum selam, madem yazıyorsun ben de yazayım. İslam'da sonlar önemlidir, kişi cennetliklerin amelini işler işler de en son cehennemliklerin amelini işlerde yüz üstü cehenneme atılır. Ben de ebu enes'in sohbetine katıldım. Bizzat kendisine yöneltilen soruları dinledim. Tevhidle alakalı hiç bir soruya yanıt vermediği gibi soru soranlar yaşlı genç hoca avam ayırt etmeden soruları ağızlarına tıkıyordu, en son bu duruma dayanamadım ve ben şahsım adına kendi yaptığı sohbette yaptığı ya da yanlış anlaşılmaya sebebiyet veren tevhidi zedeleyen(hüsnü zan ediyorum) bir soruyu kendisine yönelttim kendisi durumu hizah edeceğine yahut yanıt vereceğine milletin içinde gel buyur yerime sen sohbet ver dedi. Yapılan bu saygısızlığa kendisi gibi saygısızlık yaparak değil misafir olduğu için susarak yanıt verdim zaten susmam oradaki tüm gelen sohbet dinleyenlerine güzel bir yanıt oldu. Zira bir hoca gelecek ve tevhidle alakalı gelen sorulara hışımla saygısızlık,edepsizlikle milleti susturacak.

Öyle davetçi olmak gül muhammedi anlatmakla olmaz, bu yola baş koyan tevhidi her şekilde anlatması gerek, eğer anlatılmaması gereken yerler varsa particilere de birşey dememek lazım.
Öyle alınan yararlarla masumiyet olacaksa gel gidelim adıyamana, sapık tarikatçi dediğimiz hocalardan filistinde ayağından yaralanıp gelenler var.

Davet için yola çıktıysan islamda her kavramı Abdullah Azzam gibi Şeyh Ömer Abdurrahman gibi anlatmak gerek aksi halde gülümlü cicimli sohbetleri verecek ve veren çok çakma davetçi zaten var.

İslam son'a göre değerlendirilir. Sahabelerden bile bunun birçok örneğine şahit oluyoruz. Ebu enes olsun ebu said olsun buna benzer suud destekçisi ulemacıklar olsun bunların yaymaya çalıştıkları selefcik akidelerini bilmeyen kalmadı sanırım.

Tağuta yaranırcasına olan sohbetleri veren yüzlerce belamcık zaten var, aynı zamanda küfrün karşısında tevhidi duruş sergileyip Allah'ın dinini hakim kılmak için soğuk dağları kendisine yatak yapan şehid olmuş nice alimimiz mevcuttur bunlardan bazıları Şeyh Salim, şeyh Mansur ,Şeyh Atiyyetullah ,Şeyh Abdullah Raşud ,Şeyh Yusuf el İyeyri bak bu saydığım alimlerimiz son dönemde tevhid üzere yaşayıp tevhid üzere hayatını sonlandıran alimlerimizdir, yine aynı akibet üzere giden alimlerimizde Şeyh Ebu Yahya el Libi gibi mevcuttur.

Öyle sohbetler, tatil beldelerinde lüküs yataklarda oturarak tevhid ve cihad harici konuları gündem yaparak anlatmakla olmaz. Üstte verdiğim alimler soğuk dağlarda uçak bombaları altında tağutu sonuna kadar anlatıp tağut karşısında izzetli duruş sergileyip gerekeni yapmıştır.

Allah cc bizleri çakma davetçilerden korusun ve bizlerden izzetli alimlerimizi eksik etmesin. Şehid olanların yerine daha güzellerini daha dininde samimi olup müslümanlara merhamet kanadını indirenleri nasip etsin.

Amin.

Unutmadan bosna mucahidimiz ve günümüz intiharcıları....

5693/

E Çevrimdışı

Et Tevhid vel Cihad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
aleykum selam kardesim

bu yazdiklarima inanamadigina sasirmadim. Ama linki verdim, kaynagi elinde, istedigin kisilere tercüme ettirebilirsin.Bilmiyorum siz Ebu Enesin kac dersine katildiniz ama ben onun okulunda bizzat kendisinin önünde oturdum. Mücahidlere bakis acisini cok iyi biliyorum ve suud kralinida emirul muminin olarak gördügünü ve onlardan para alabilmek icin sürekli arabistana seyahatlar düzenliyor, ordaki derneklerle görüsüyor. Su verdigim linki de tercüme ettir (arapca) orda okulu icin nasil reklam ettigini ve maddi yardim istemesini görürürsün. Yaklasik 250 ögrencisinden ayda aldigi 55 euro yetmiyor ki daha para istiyor. Her sene hacc ve umre organizasyonlar yapip bide ordan binlerce euro kazandigini ben biliiyorum, kendim cünkü katilmisim.
Ebu Enesin bosna cihadina katildigi dogrudur, hatta yara aldigi da dogrudur; üstelik eslerinden birisi bosnali yetim bir kizdir. Yanlizca bosna cihadina katilanlarin aralarinda ben biliyorum ki particiler ve tarikatcilar da vardi. O savasi senin hatirlayip hatirlamadigini ben bilmiyorum, yanliz ben o savasi gördükten sonra ölene kadar cihad yolunda olacagima and ictim. Burda senin ahkam kesen sanal kahramanlar diye zikrettigin kisileri sahsen taniman lazim. Forumda yazi yazan herkesi yada geneli sanal kahramanlar olarak tabir etmen ve itham altinda birakman yakisik almiyor.
Ben biliyorum ki, bu sitede yazan kardeslerden sehitler var, mücahidler var, gaziler var. Senin dedigin gibi sanal kahramanlar da var..senin zahire göre hareket etmen lazim. Sanal kahramanliginda endise etmedigin kisilere bu yakistirmayi yapabilirsin. Ben senin bu sözünden alemlerin rabbi olan Allaha siginirim...
Ebu Enes bosna cihadindan döndükten sonra ilk verdigi sohbetler kaliteliydi. Daha sonradan suudun sözcüsü oldu, almanya hükümüti ile iliskilerini düzeltmek icin her firsatta etrafindaki insanlara mücahid alimlerine ve mücahid kardeslere hakaret edip mücrim ve cahil kelimeleri kullanir.
Alimlerin küfür dedigi kafirlerin bayramini kutlama gibi bir küfrü sirf alman hükümetine sirinlik olsun diye kafirlerle beraber bayramlarini ihya etmektedir. Ebu Enesin sapik olmasina bu dahi yeter. Sen almanca bilseydin isin kolaydi. Ebu Enesin kendi sitesindeki yazilari cevirsek (yani benden baskasi cevirse) inanirmisin bilmiyorum ama benden sana tavsiye: ic yüzünü bilmedigin seylerle ugrasma.
Su linki de veriyim sana tekrar

Allah bize hakki hak olarak ve batili batil olarak göstersin..amin

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Verdiğin cevabın çoğu içeriğini elbette katılıyorum cevabda yazdığım gibi Ebu Enesi bir kaç dersini bilirim ve orada şahit olmadımbu saydıklarınıza tekrar ediyorum Bosna cihadına şahidim ve bu saydıklarınıza ben şahid değilim. Tevhid ehli gördüğüm sen yazdığın için direk seni yazıyorum senin söylemin ben için yeterli olur..
Saydıklarına bakarsak Ebu enes kralcıdır ben bunu anladım..
Peki o zaman şöyle soralım aynı tayfadan olan kralcı olduğu zaten bilinen Mücahidler hakkında söylemleri oratada olan Abdullah yolcuya bu sitede yer açmıştın hatırladığım cevablar yazıyordu burada o zaman soru şudur iki kralcı arasındaki fark nedir ?
Birde bunu yazarsan sevinirim öğrenmiş olayım ayrıca ebu enes derslerini takrar dinliyeyim uyarın için Allah razı olsun

Başka biri yazsa sorun değilde, sitemizi uzun zamandır takip eden sizin böyle yazmanız art niyetli oluyor. Zira çoktan beri Abdullah Yolcu, Ebu Zerka vb kişilerin hakimiyyet ve cihad konularında temelde yaptıkları ciddi hataları olduğunu defalarca söyledik. Siteye soru cevap eklerkende bunu üyelerimizle paylaşmıştık. Biz Abdullah yolcunun sohbetlerini eklerken taraflı davranmadık aynı zamanda ebu enesin sohbetlerinide ekledik. Abdullah hocadan eklediğimiz sohbetlerde fıkhı konulardır bunu bile bile tutup aynı soruyu sakız gibi sormanızı forumun anlayışına bırakıyorum.

Bosna cihadına katılmış adama dil uzattırmazken aynı kişinin şuan cihad eden binlerce mucahide laf atılan ortamda durmasını görmezlikden gelmende taraflı davrandığınızı gösterir.

E Çevrimdışı

Ebu Halid

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Aslen kafir olan Almanlara gösterdikleri merhametin onda birini canlarını Allah yolunda feda eden Mücahidlere gösteriyorlar mı acaba???

S Çevrimdışı

selefi bin mesut

Üye
İslam-TR Üyesi
selamin aleykum we rahmetullah we berekatuh,

ebu enes kardes eski sohbet'ler kuran sunnet isinginda delilleriyle sunmaktadir , fikih olsun, hadis,ayet,akide vsl... bidat'ler,hurafeler belam'lar vsl... bu konular'da anlattiklari saglam kaynakti ama son halini bilmiyorum izlemedim ebu qattal kardesimiz apik kelimesi kullaniyor ben katilmiyorum cunku islam yolunda sonucta cok caba gosteren ebu enes ilmi son derece iyi olup bazi hatalar yuzunden butun ammeleri bosa gidecek diye bir kaide yok,,,,, cunku

suud imam abdurahman sudais sohbetlerinde soyle seslenir avrupalilara yasadiginiz ulkenin kanunlarina uyun saygili olun, guzel davranin, belki ebu enes bu tur imam'lari dinleyip onlara gore uymus, tabiki cecen olsun, afgan olsun mucahitlere terorist katliamci ile suclamak insanin islami anlamamistir demek,

en iyisini ALLAH (c.c.) bilir :)

selamin aleykum we rahmetullah we berekatuh.

H Çevrimdışı

Hüseyin.

Üye
İslam-TR Üyesi
şimdi okudum,

tabiki orada yazılanların hepsini tasvip etmiyorum!

ben ebu enes'le alakalı bu videoyu daha önce seyretmiştim,
google'den aradım ve youtube'de buldum ve ebu enes'in görüşünü yansıtması açısından paylaştım.

uyardığın için Allah razı olsun...

A Çevrimdışı

Abdullah Yusuf

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
şimdi okudum,

tabiki orada yazılanların hepsini tasvip etmiyorum!

ben ebu enes'le alakalı bu videoyu daha önce seyretmiştim,
google'den aradım ve youtube'de buldum ve ebu enes'in görüşünü yansıtması açısından paylaştım.

uyardığın için Allah razı olsun...

O videoya başlığı ekleyenler zırvalamıştır , Allah onlara şuur basiret ve akıl versin aşırı tekfir hastalığına yakalanmış zavallılar

H Çevrimdışı

Hüseyin.

Üye
İslam-TR Üyesi
zannedersem konu ebu enes'in daveti ve görüşleri hakkında bir fikir edinmek için açılmış, onun için paylaştığım videonun başlığına vs. takılmayalım...

not: aşırı tekfircilere bende karşıyım!

Geri
Üst Ana Sayfa Alt