E

Suudun parali usaklarindan olan Almanyada belamlik yapip Alman hükümetine karsi sirinlik göstermeyi kendine vazife edinmis Ebu ENES iN resmi sitesinden tercume edilmistir orjinali asagidaki linkte:
Pressemitteilungen
Muhamed "Abu Anas" Ciftci ARD haberlere karsi sarsildi
Meshur olan Muhamed Ciftci ARD Haberlerinde okudugu olaylara (27.03.2012) cok büyük bir tepki gösterdi. Bay Jochen Gräber kendi yazdigi bir konuda sectigi resimlerle yanlislikla Abu Enesi teröre cagiriyor gibi göstermesi Abu Enesi cok kizdirdi ve Abu Enes kendisinin terör ile hic alakasi olmadigini apacik ortaya koymustur.
Muhamed Ciftci diyor ki: "Bütün almanyada verdigim derslerde ve sohbetlerde genclere islamin barisci tarafini anlatiyorum ve haberdeki konu olan adamdan ve onun gibi sapik görüslerde olanlardan uyariyorum. Ve benim bu tür insanlarla ayni kefeye konulmasina sasiriyorum."
Berlindeki "Initiative Sicherheitspartnerschaft - Gemeinsam mit Muslimen für Sicherheit" (Güvenlik girisim ortakligi - Müslümanlarla birlikte emniyet icin) denilen konuda Fransadaki Mohamed Mehranin (ve onun gibi el kaide sempatisanlarinin) yaptiklari cok agir suclar gündeme geldi. Bu haberin altinda da Islam okulunun müdürü olan Abu Enesin bir vidyo görüntüsü bulunmaktadir. Bu görüntünün üstünde ise "terör vidyolarindan bir kisim" yazilmistir.
Ve Ciftci devam diyor ki: "Benim terör vidyolari yaymakla itham edilmem cok ayiptir. Ben defalarca her türlü siddetten, radikalizimden ve terrörden uzak oldugumu acikladim. Biz müslümanlar almanyada ana yasaya uygun hareket ediyoruz." Abu Enes kendisi gibi barisci müslümanlarin terröre cagiran mücrimlerle ayni kefeye katilmamasini rica ediyor.
Güvenlik Girisim ortakligin icerisinde müslümanlari sadece ortak veya varsayilan düsman olarak görmemek lazim. Ciftci: "Ne yazik ki insanlarin cogu bu terörün altinda en cok aci cekenlerin müslüman olduklarini görmüyorlar." [...] devami tercüme edilmedi
Linkdeki gördügünüz ayni sayfada "Pressemitteilung zu Salafisten und Terror" (Selefiler ve terör hakkinda haber) yazili konuda Abu Enes söyle diyor: "Ben selefi hareketi ne siyasi nede militan bakimindan takip ediyorum. Her türlü Siddetten, radikalizimden ve terörden uzak oldugumu beyan ediyorum cünkü bunlar islama zit seylerdir. Ne önceden ne de simdi alman anayasa sistemine ve özgür demokrat düzenine zarar vermeye yada kaldirmaya niyetim yoktur." (!!!)
Altindaki konuya "Wir verurteilen jegliche Gewalt" (Hertürlü siddeti kiniyoruz) tiklarsaniz, acilan konuda Abu Enesin birkac lafini daha okuyabilirsiniz...
Abu Enes diyor ki: "Her türlü siddeti kiniyoruz. Benim okuluma katilmak isteyen her kisiden asiriliga ve teröre karsi olduguna dair imza aliyorum. Ayrica polisten adli sicil kayidi (tezkiye) istiyorum."
Ebu Enesin alman polisine ihbar ettigi müslüman genc hakkinda:
Abu Enesin cemaatinde ve yasadigi sehirdeki camsine sürekli katilan 15 yasinda bir genc vardi. Bu genc almanyada eylem yapilmasi icin patlayici madde kuriyerligi yapiyordu. Ve bu da Abu Enesin söyledigi: "Bu cocugun yaptiklarini duyduktan sonra onu cemaatten attik ve camimize giris yasagi verdik. Üstelik kendimiz hemen alman ana yasa koruma polislerine ihbar verdik." (!!!)