Allah razi olsun konuyu gündeme getiren kardeslerimize.
Ben bu konuya bir ara cok dalmistim.
Konu iluminati nin konusu. Bu tarz sembolleri kullanarak hem iletisim saglamak hem de kendi putlarina diger insanları 8badet ettirdikleri paranoyak bir durum.
Cok ama cok genis bir konu.
Biz sembollere onem vermedigimizden farkinda d3giliz .eyrafimizda cok ma cok fazla sembol var.
Ancak sina da dikkat etmeliyiz.
Iluminati hertarafimizi sarmis hissi de kasitli olarak yayiliyor.
Bu da son zamanlarda korku yaymak, gucluyuz biz heryeri kontrol ediyoruz duygusunu yaymak, icim diye hissediyorum.
Iluminati nin gecmisini hz suleyman a kadar dayandiriyorlar.
Genis bir konu.
Boyle bir akim ya da grubun varligini bilmek ve sembollerinin bir kismi ni bilmek yeterli bence.
Tapınak şövalyeleri, masonlar, , iluminati sanirim hepsi ayniydi.
Seytana taparlar
666 , www, cift hac, damali desenler, ikiz kule ve sutunlar, tek goz , piramit, tipcilarin sembolu olan yilan, turuncu rengi, kirmizi renk,siyah, siyon yildizi boynuzlu seytan sembolu, google windows un kullandigi yesil sari kirmizi renkleti. ( pkk ve pyd de kullanıyor
Tesaduf mu sizce)
Aklima ilk gelenler bunlar.
Pesinde olduklari sey hz suleymanin sandigi. Bircok islami grupta yahudilerin izlerini yakaladigim gibi bunlaarin da izlerini baxen hissediyorum.
Yahudilet mi bunlari kullanıyor bunlar mi yahudileri orasi karisik.
Tam anlayamadım.
Bu grup 11 eylulu kirilma noktasi olarak goruyor. Ve o gunden itibaren son savasin icindeler.
Uydurmamidir bunlar onu bilmiyorum. İnternet te dolasan bilgiler boyle.
Mescidi aksanin altini oymak, kabenin yeni hali vs gibi konular da bunlarla iliskilendiriliyor.
GOP, Yeni dunya duzeni, sex sehvet ve eşcinsel lligi yaymak gibi yaptiklari var. Emperyalizm bankalar her taraf ve ulkeden ust duzey yonetociler bu gruptan. Bildetberg toplantilari bu grubun. Vatikanda bu grubun semboller var
Bunlarin paralarinin dini olmuyor.
Son donemde sosyal cokuntu ve kaoslar ve buyuk bir savasin cikmasi icim cabalari var.
.