İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şehid Kardeşimizden "Yoldaki İşaretler" Sohbeti ve Neşideler
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Dini anlayan hocamızın şehadet haberini duymadan önce, yakın-kardeşimden biri rüyasında onu namaz kılarken görmüş .Çocuklara namaz kıldırın diye nasihat vermiş.
Bir daha ki gördüğü rüyada 'yanlış hatırlamıyorsam' ondan bir gün sonra pzr veya pzt 2 haftadan daha fazla oldu herhalde Bakara 152. den 156.ya kadar okumasını söylemiş.
ALLAHUAKBAR
sizin nikiniz güzelde ne olmuş acaba hakkını verebılıyormusunuz sen nıkınle amel edebılıyormusun amel edebılecegın bir nık koy amel edıyorsan sözüm yok fazla konuşmak güzel degıl selam ve dua ile
videoda yüzünüde kapatmış abi,Abdullah bin mübarek gibi,onuda anlatırken duygulanıyordu zaten diyordu ya: tek derdi Allah tek kasdı Allah..Rabbim onu firdevsinde ağırlasın..
Allah avc kardeşimize firdevsini versin.ilk dinledıgımde çok ince bir sesi oldugu için pek kala almamıstım.ama vallahi ondan sonra hergün aynı sohbetleri dinliyordum.ve hala dınlıyorum...