ben kufurdeyken yasadigim bazi olayalari anlatayim;
daha 11 eylul olmamisti .. ve bu tarihten cok onceydi
ankarada bir isim vardi, isimi bitirdim oylesine vakit harciyorum sonra dedimki gideyim bir internet kafeye (internette yeni yeni yayilmisti) gittim oyle bir seyler yazip okumaya calisiyordum uyusturucunun zaralari, uzayli, nasa, gizemli seyler bunun gibi seyler ne olduysa birden kendimi cia nin sitesinde buldum orada amerika tarafindan aranan isimler yaziyordu.. ben bin laden i tanimiyordum sonra sebebine filan baktim ama kendisi ilk sirada idi bir kac tane daha gozume sakalli afgan mucahidlerine benzer sekilleri olan kisiler ilisti hatirladigim bu kadar,
inanin hafizam oyle bir isimi tutmak icin zayiftir ama ben hic unutmadim usame bin laden i (Allah onun sehadetini kabul etsin) ..
yillar sonra bir sabah yurt disindayim yanimda isci arkadaslar var kalktik kahvalti yapiyoruz haberler durmadan amerikaya saldiri oldu diyor .. benim o cok onceden okudugum yazi geldi aklima dedimki bin laden yapmistir, vallahi yanimdakiler bu ismi ilk kez duymuslardi sonra haberlerde onunda ismi gecince olum dediler sen nereden taniyon bu adami sonra saka ile seninde bu iste bir parmaginmi var dediler .. neyse buradan sunu anliyoruz.. bin laden 11 eylulden oncede cia nin aranan isimleri icinde var ve oncedende amerikan gemilerine saldirida bulunmus, biz uyurken o zaten uyanikmis abd onu teror listesine almis yani bu onun kafirlere ilk saldirisi degil ..
ikincisi bulundugum yerde 11 eylulden sonra muslumanlara olan bakis acisi degistikce, ben dinime dondum yani artik islam gundemde idi ve ben kurani elime aldim okudum hamdolsun ben once kurana iman ettim sonra musluman olmaya karar verdim... buradan sunu anliyoruz ben 11 eylul sonrasi muslumaniyim ..
ve inanin tanidigim bir cok kisi 11 eylulden sonra silkelenmistir ozune donmustur cunki bu olay siniflari ayirdi ABD baskanin dedigi gibi ya bizdensiniz ya onlardan
hamdolsun bende bir cok kiside tarafimizi sectik..
bizi yediren iciren ve musluman kilan Allah swt ya hamdolsun
Hamd, alemlerin Rabbi olan Allah'adır ...