İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim maaşaAllah ellerine sağlık birdahakine emniyyeti kapalı tut
ama abi benim için söylüyorsan ben gerçekten burdan almadım tumblr diye bi sitede paylaşmışlar Hoşuma gitti paylaştım yoksa kimsenin emeğinde gözüm yok
Kardeşim biz zaten alınsın diye paylaşıyoruz resimleri. Sen resmin üzerine kendi ismini yazmadıktan sonra hiç bi sorun olmaz istediğin yerden alıp paylaşabilirsin. Bizim amacımız zaten bu Çalışmaların daha çok insana ulaşması.
''Allah azze ve celle seninde benimde canımızı şehit olarak alsın'' sözüne içten ''amin'' diyenlere karşı savaştığını bilen kafirlerin elbette kalpleri param parçadır... insanlardan ve cinlerden olan şeytanların vesveseleri o kalplere dünyada huzur veremeyeceği gibi ahiretdede azaptan başka bir karşılık bulamıyacaklardır.
rabbim kafirlerin kalbine korkuyu yerleştirsin.
bizlere ise ''bu kulumdan razıyım'' diyeceği ameller nasip etsin... amin