Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum-Takva da ''GİRD@P'' isimli üye vardı o Sizmisiniz ?
GİRD@P Filmi Sizi etkilemiş olmalı...Belkide bu isim size Ordan kalan bir Mirastır haa:hoşgeldin
Forum-Takva da ''GİRD@P'' isimli üye vardı o Sizmisiniz ?
GİRD@P Filmi Sizi etkilemiş olmalı...Belkide bu isim size Ordan kalan bir Mirastır haa:hoşgeldin
Selamun aleykum kardeş Forum Takva daki o kardeş değilim. Girdap filmini izlemedim ama merak ettim en kısa zamanda izlerim inşeAllah. "Ordan kalan bir mirastır haaa" yorumunuza cevap vermişimdir umarım.
Allah razı olsun kardeşim. Çalışıyorum nasipse akşam izlerim. Ben diğer adıyla anafor olan denizde yada gölde oluşan girdabı düşünerek üye ismi almıştım.
Alakanıza ve misafirperverliğinize teşekkür ederim. Selam ve dua ile...
İyi Bir Anafordan almışsınız adınızı Gölde ve denizde oluşan bu Dalga bugün Dünyayı kapladı,bu Anafordan Kurtulmak için ''TEVHİD DİNİ'' İslam ile tanışmalı ve bu Yönlü bir Araştırmanın içine girip Asli Kimliğimizi bulmalıyız...
Allah razı olsun kardeşim. Çalışıyorum nasipse akşam izlerim. Ben diğer adıyla anafor olan denizde yada gölde oluşan girdabı düşünerek üye ismi almıştım.
Alakanıza ve misafirperverliğinize teşekkür ederim. Selam ve dua ile...
Selamun aleykum kardeş Üye ismim sizi rahatsız ettiyse değiştirelim. Sizin uygun gördüğünüz bir üye ismi alalım inşeAllah. Üye ismimden dolayı forumda kimseyi rahatsız etmek istemem. Niyetim "TEVHİD DİNİ ni öğrenmektir. Allah razı olsun. Selam ve dua ile.