O vahabiler yok mu baki kabristanlığındaki bütün türbeleri dümdüz ettiler.. O yetmezmiş gibi Hz. Peygamber (s.a.v) kalma değerlerin hepsini yıktılar...Hz. Hatice'nin Evini Tuvalet Yaptılar Allah bizi onlardan korusun birde burada örgütleşip kendileri gibi cahil ve sapık bir fırka yaratacaklar zamanın haricileri ....
https://www.islam-tr.org/kiyamet-al...70-islama-gore-kabir-mezarin-sekli-nedir.html
İslam'a Göre Kabir - Mezarın Şekli Nedir?
ـ5469 ـ6ـ وعن أبي الْهَيَّاجِ ا‘سْدى قال: ]قَالَ لي عَلِيٌّ رَضِيَ اللَّهُ عَنْه: أَ أبْعَثُكَ عَلى مَا بَعَثَنِي عَلَيْهِ رَسُولُ اللَّهِ #؟ قَالَ: اِذْهَبْ، فََ تَدَعْ تِمْثَاً إّ طَمَسْتَهُ، وََ قَبْراً مُشْرِفاً إّ سَوَّيْتَهُ[. أخرجه مسلم وأبو داود والترمذي
.6. (5469)- Ebu'l-Heyyâc el-Esedî anlatıyor: "Bana, Hz. Ali (radıyallahu anh): "Rasûlullah(aleyhissalâtu vesselâm)'ın beni göndermiş olduğu şeye ben de seni göndereyim mi?" diye sordu ve Rasûlullah'ın kendisine:
"Haydi git, kırıp dökmedik put, düzlemedik yüksek kabir bırakma!" dediğini anlattı."
(Muslim, Cenâiz 93, (969); Ebu Dâvud, Cenâiz 72, (3218); Nesâî, Cenâiz 99, (4, 88, 89)