İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wealeykumselam abla. Dündendir kafamda yankılanıyor bu neşid.
Ayrıca neşidte adı geçen şahısları araştırdım. Selefi cihad cemaatine bağlı mücahidlerdir. Hamas zindanlarından çıktıktan sonra İsrail tarafından şehid(inş.) edildiğini öğrendim. Onlara ağıt olarak söylenmiş bir neşid...
Esselamün aleyküm Ahmed kardeşim,bu ve bunun gibi güzel neşidleri bilgisayardan telefona nasıl yükleyebilirim?Yardımcı olursan çok sevinirim.Yalnız (benim telefonum bayağı eski).
Esselamün aleyküm Ahmed kardeşim,bu ve bunun gibi güzel neşidleri bilgisayardan telefona nasıl yükleyebilirim?Yardımcı olursan çok sevinirim.Yalnız (benim telefonum bayağı eski).