Sevdiğiniz Kuran-ı Kerim Kıraatleri
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 22 Nis 2016 #64 SubhanAllah... bir mucahid'ten de Quran dinlemek ne kadar farklı bir duygu... 02.30 - 05.05 (arası)
Çevrimdışı عبد الرحمن قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم İslam-TR Üyesi 23 Nis 2016 #65 Ahmed' Alıntı: SubhanAllah... bir mucahid'ten de Quran dinlemek ne kadar farklı bir duygu... 02.30 - 05.05 (arası) Genişletmek için tıkla ...
Ahmed' Alıntı: SubhanAllah... bir mucahid'ten de Quran dinlemek ne kadar farklı bir duygu... 02.30 - 05.05 (arası) Genişletmek için tıkla ...
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 23 Nis 2016 #66 عبد الرحمن' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... MaşaAllah, eline sağlık ahi...
Çevrimdışı عبد الرحمن قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم İslam-TR Üyesi 17 May 2016 #69 Ebu Huzeyfe el-Ensari, bugün buldum: Şurda başda geçen tilaveti çok güzel, sonra gelen kaside de ona benziyor sanki daha fazlası
Ebu Huzeyfe el-Ensari, bugün buldum: Şurda başda geçen tilaveti çok güzel, sonra gelen kaside de ona benziyor sanki daha fazlası
Çevrimdışı Altunsu Üye İslam-TR Üyesi 18 May 2016 #70 Abdullah Ankaravi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Vallahi billahi böyle bir sesim olacak varya. Kimse tutamaz beni maşallah.
Abdullah Ankaravi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Vallahi billahi böyle bir sesim olacak varya. Kimse tutamaz beni maşallah.
Çevrimdışı ::IM4M`UL-HAREMEYN:: Tevhid ve Cihad İslam-TR Üyesi 30 Haz 2016 #72 Genel olarak Yasser al Dosari'yi ve Abdullah Altun'u dinliyor ve seviyorum.
Çevrimdışı Ebu Muhammed Eymen Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak.. Frm. Yöneticisi 30 Haz 2016 #77
İ Çevrimdışı İbn Muhammed الله اكبر و العزة الله İslam-TR Üyesi 1 Tem 2016 #78 Okuyan kim bir yardımcı olun. Çoğu neşidde geçiyor ancak bir türlü bulamadım.
Çevrimdışı İSTİŞHAD الله لا ينسى أحداً ، هذا أمر كاف ليطمئن قلبك Admin 1 Tem 2016 #79 İbn Muhammed' Alıntı: Okuyan kim bir yardımcı olun. Çoğu neşidde geçiyor ancak bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Ebu Ali diye biliyorum ben.. Nesidlerin başında kendisi söylüyor..
İbn Muhammed' Alıntı: Okuyan kim bir yardımcı olun. Çoğu neşidde geçiyor ancak bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Ebu Ali diye biliyorum ben.. Nesidlerin başında kendisi söylüyor..