Sevdiğiniz Kuran-ı Kerim Kıraatleri
Çevrimdışı Leprusal Aktif Üye İslam-TR Üyesi 3 Tem 2023 #122 Kim okuyor bilmiyorum ama insanın içine işliyor.
Çevrimdışı labirent İslam-tr Sakini Moderatör 3 Tem 2023 #123 Leprusal' Alıntı: Kim okuyor bilmiyorum ama insanın içine işliyor. Genişletmek için tıkla ... Okuyanlar: Şeyh Ahmed Al-Ajmi Saad El Hamidi Son düzenleme: 3 Tem 2023
Leprusal' Alıntı: Kim okuyor bilmiyorum ama insanın içine işliyor. Genişletmek için tıkla ... Okuyanlar: Şeyh Ahmed Al-Ajmi Saad El Hamidi
Çevrimdışı Salafiyyaaa لا إله إلا الله İslam-TR Üyesi 4 Tem 2023 #124 heycan' Alıntı: Es selamu aleykum ve rahmetullah Kuran-ı Kerim dinlemeye teşvik amaçlı olarak sevdiğimiz kıraatleri buraya koyalım. Genişletmek için tıkla ...
heycan' Alıntı: Es selamu aleykum ve rahmetullah Kuran-ı Kerim dinlemeye teşvik amaçlı olarak sevdiğimiz kıraatleri buraya koyalım. Genişletmek için tıkla ...
Çevrimdışı kâtib لَا إِلَٰهَ إِلَّا ٱللَّٰهُ İslam-TR Üyesi 1 Eyl 2023 #128 Dinlemeyen pişman olur bence.
Çevrimdışı kâtib لَا إِلَٰهَ إِلَّا ٱللَّٰهُ İslam-TR Üyesi 15 Eki 2023 #129 Son düzenleme: 15 Eki 2023