türkiyede insanlar daha la ilahe illallahı , tağutu bilmiyor muheyseni namazdan bahsediyor ? ışid hakkında video yaptım diyor ama hiç suud ve türkiye tağutlarını eleştirdiğini görmedim ? üstelik osmanlı torun fln diye erdoğana methiyeler düzüyordu.
putuna laf ettim galiba ? la ilahe illahı bilmeyen bir insan namaz kılsa ne olacak ? önce onu öğretirsin sonra namazı. sıkıyorsa erdoğan allaha rağmen kanun yapar allahtan başkasına yemin eder müslümanlara karşı haçlılarla işbirliği yapar, laiklik tavsiye eder desin. bende cuma-5 numaralı ayette anlatılan gibi ilim olacaksa hiç olmasın daha iyi.
ne ayaksın yeşil otobüscü selam diye müşriklere denir
Değerli kardeşim, öncelikle karşındaki bir Müslümana kırıcı olmadan cevap yazmaya çalış. Düşüncelerini yazmama laf attığım yok ama bunu usulüne uygun yap! Yapacağın eleştiri Rasûlullah'ın sünnetine uygun olsun. Bizler Türkiye'de yaşadığımız halde tebliğ görevlerini yerine getiriyormuyuz diye kendimizi önce hesaba çekelim. Ve Allah'tan korkalım. Hem cihad edip hem komşu ülkeye tebliğ eden bir adamın bir ilim ehlinin hakkına girmekten korkalım. Cevap yazdığımız kardeşimizin hakkına girmekten korkalım.
Ayrıca birbirimizi zan altında bırakacak cümleler kurmayalım.