İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VideoSeyh, Uzun Eşek Oynayarak Sofilere Şifa Dağıtırsa
çok güldüm,hiç üzülmedim videoda ki insanların haline.Allah ıslah etsin de demiyorum niye müdahele etsin ki Allah böyle insanlara.Örnek insanın yaşantısı,yaptığı ve yapmadığı şeyler belli,niye mucitlik yapıp böyle şeyler icat edilir ki?
iblisin kandirmasi derler buna
nasil kandirmis bunlari nasil alay ediyor ve seviniyor iblis ve dahasi var bunun ki-- kendileri bunu islam , muslumanlik diye saniyorlar,savunuyorlar ve tebig ediyorlar.
davet etsen ki terk et bu rituellleri sapikliklari sanki sunneti terk et diyorsan sana savas acacaklar.dislayacaklar.
Çokça insan kendinden geçiyo ama sen niye öyle diyosun ki orada eksik olan mini etekli kızlar yada kendi sofistike eşleri :kafaçakma:intifada::dayakley