İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VideoŞeyhu'l İslam İbn Teymiyye, Tasavvufçuları Rezil Ediyor!
kadiri olduğumuz için bu küfürleri kabul etmemiz gerektiğinimi savunuyorsun ben senin ne olduğunu çözemedim doğrusu aslında aklıma bişeyler geliyor ama senin gibi suizan yapmaktan sakınıyorum
Gardaşlar siteye yeni üye olanlardanım.Ve ilk girdiğim bi konuda derin bi konu işleniyor.İnşaAllah bizde menfaat görelim ve alacağımızı alalım burdan. Yazılanları okudumda şimdi tasavvuf şirkmi oluyor? rabıta şirkmi? Ben tam anlayamadım kusura bakmayın. Biraz daha açın konuyu.
Gardaşlar siteye yeni üye olanlardanım.Ve ilk girdiğim bi konuda derin bi konu işleniyor.İnşaAllah bizde menfaat görelim ve alacağımızı alalım burdan. Yazılanları okudumda şimdi tasavvuf şirkmi oluyor? rabıta şirkmi? Ben tam anlayamadım kusura bakmayın. Biraz daha açın konuyu.
bu cübbelinin şu sözlerine inanan kişi hesaba çekilirken asla cübbeliyi suçlamasın
cübbeli demiyecekmiki beyinsizmiydinizde bu yalanıma inandınız.
diyelimki deliydiniz ve inandınız
deliden kalem kalkmıştır diye hadis var iken neden burada bana hesap soruyorsunuz demiyecekmi