Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Sıra Kimde ?

K Çevrimdışı

kurtuba

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Polis yetkilisi Abdul Razık, AFP haber ajansına yaptığı açıklamada, belediye başkanının belediye binasının avlusunda bir grup vatandaşla görüşme yaptığı sırada yanına yaklaşan saldırganının türbanının içine sakladığı bombayı patlattığını söyledi.

Belediye Başkanı Hamedi’nin ölümü, “Kandahar Kralı” olarak da bilinen Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai’nin kardeşi Ahmed Veli Karzai’nin ölümünün iki hafta sonrasında yaşandı. Bölgeyi kontrol eden en önemli isimlerden biri olan Ahmed Veli Karzai’nin aynı zamanda uyuşturucu çetelerinin lideri olduğu da öne sürülüyordu.

Karzai’nin de doğum yeri olan Kandahar geçtiğimiz onyılda müttefik güçlerle Taliban arasında yaşanan savaşın en kanlı çatışmalarına sahne oldu.

TALİBAN ÜSTLENDİ

Afganistan'da Kandahar vilayetinin Belediye Başkanı'nın öldürüldüğü intihar saldırısını Taliban üstlendi. Taliban, AFP'ye gönderdiği kısa mesajda, intihar saldırısını üstlendi.
---------------------------------------------------------------------------------------

Evet tahmin etmeye başlayalım ilk başta karzai nin kardeşi, sonrasında danışmanı, sonrasında kandahar emniyet muduru, sonrasında kandahar belediye baskanı evet bakalım sıra şimdi hangi kafirde..

Allah mücahit kardeşlerimize yardım etsin, ve kadınlar gibi evlerinde oturanların fitnelerinden onları korusun..
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
RABBİM,daha sert ve şiddetli vurmalarını nasip etsin ki

Mümine erkek ve kadınların yüreğine su serpsin

amin
 
K Çevrimdışı

kurtuba

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Afganistan'ın kuzeyindeki Kunduz vilayetinin Ulusal Güvenlik Başkanı Payende Han, otomobiline yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu öldü.

Kunduz emniyet müdürlüğü sözcüsü, düzenlenen suikastte 3 sivilin de yaralandığını bildirdi.

--------------------------------------------------------------------------------

Demekki sıra bundaymış..
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Elhamdulillah
 
K Çevrimdışı

kurtuba

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Afganistan'da NATO helikopteri düştü: 31 ABD askeri öldü

Vardak makamları, Seyid Abad bölgesinde dün gece Afgan kuvvetleriyle ortak operasyon yapan helikopterin düşüş nedeninin bilinmediğini bildirirken, NATO da helikopterlerinden birinin düştüğünü teyit etmekle yetinmişti.

Afgan yetkililer helikopterdeki yabancı askerlerden kayıplar olduğunu kaydetmiş, Taliban militanları da NATO helikopterini kendilerinin düşürdüğünü iddia ederek, helikopterin tüm mürettebatının öldüğünü öne sürmüştü.

Öğlen saatlerinde bir açıklama yapan Afganistan Devlet Başkanı Karzai, düşen helikopterde bulunan 31 ABD askerinin öldüğünü söyledi.


Elhamdulillah
 
Üst Ana Sayfa Alt