ben ortaya sölemiştim zaten hem sanki kötü bişey
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 May 2008 #181 ben ortaya sölemiştim zaten hem sanki kötü bişey
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 10 May 2008 #182 yok kötü olmasından değil .... peki bu nöbetleri kim dağıtıyor...:huhuuhuu nerde bu nöbet çizelgesi :şaplak .....Deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mücahit
yok kötü olmasından değil .... peki bu nöbetleri kim dağıtıyor...:huhuuhuu nerde bu nöbet çizelgesi :şaplak .....Deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mücahit
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 10 May 2008 #183 site nöbeti tüm ay boyunca geceli gündüzlü pulcette :hıh
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 May 2008 #185 nobetcının gorevlerı neler pekı sadece sıteyı mı bekleyecek :lolipop
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 10 May 2008 #186 nobetcının gorevlerı neler pekı sadece sıteyı mı bekleyecek :lolipop
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 10 May 2008 #190 yeni harekat mi var???... kimi kimden koruyoruz? istihbarati kimden aldiniz? kim aldi? nasil aldi? ve niye aldi? :huhuuhuu
yeni harekat mi var???... kimi kimden koruyoruz? istihbarati kimden aldiniz? kim aldi? nasil aldi? ve niye aldi? :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 17 May 2008 #191 ben bu soruyu daha önceden cevaplamıştım sanırsam :cimcime3
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 17 May 2008 #194 :huhuuhuu bı daha cvpla ahi bende duyam :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Haz 2008 #196 yine yatmış nöbetçilik işi hep bu pulcet kaynatıyo arada işten kaytarmak için :şaplak
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Haz 2008 #198 :şaplak ben söleyince herkes yapar
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Haz 2008 #200 yahu nöbet gereken zamanda yoksunuz şimdi bende bakarım başkasıda :islamordusu herkes dolu maşallah